Van een comeback en doorstart gesproken!

Het Comeback Concert van Helmut Lotti, op zaterdag 25 november 2017 in de Koningin Elizabethzaal in Antwerpen is al even he-le-maal uitverkocht. En nu al kondigt de herboren ster een nieuwe show aan voor volgend jaar. Een langgerekte comeback, denk je dan?

Integendeel, Helmut Lotti schakelt gewoon weer een versnelling hoger, naar het succes-élan van weleer. Op zaterdag 17 november 2018 staat hij eveneens in de Elizabethzaal in Antwerpen, met niet minder dan de première van zijn nieuwe project.

Sinds dit najaar pas ligt het Comeback Album in de winkel, in september 2018 verschijnt zijn gloednieuwe project-plaat. Het is nu al uitkijken wat dat wordt. Maar inmiddels zijn dus al tickets te koop voor de nieuwe première.

Reserveer NU via gracialive.be, elisabethcenter.be, teleticketservice.com en alle Fnac verkooppunten.

We raden zeer sterk af om tickets te kopen via websites op de lijst die je kan vinden via deze link: http://www.ilovemyticket.be/nl/black-list/. Deze websites handelen niet in overeenstemming met de algemene voorwaarden van de officiële ticketaanbieders en dat betekent dat je reservering een risico inhoudt.

De Helmut “Comeback” cd is nu ook verkrijgbaar in alle Fnac winkels en op fnac.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Helmut Lotti
Datum: 
17 november 2018
Locatie: 
Koningin Elisabethzaal, Antwerpen

Reservatie:

Meer over