Tom Van Tongerloo
Headliner 2015

Zaterdag 31 januari, van 22:00 tot 04:00 uur, staat de Effenaar Eindhoven in het teken van Headliner • A Hardstyle Reunion! Headliner maakte furore in de opbloeitijd van de hardstyle en keert terug in Eindhoven op zaterdag 31 januari 2015 met een legendarisch gezelschap aan artiesten. Onder andere Isaac, Luna en Pavo zorgen voor een throwback naar de periode 2002 t/m 2008 en nemen je mee in de tijd van de ultieme meezingers, melodieuze hits en donkere rauwe knallers.

Timetable
Na jaren van afwezigheid keert Headliner op 31 januari 2015 terug met een ware hardstyle reünie. De vele hardstyle classics uit 2002 t/m 2008 maken voor het eerst hun opwachting in het Eindhovense 'pop' podium. Gepresenteerd door de echte meesters van het vak, die door de jaren heen zichzelf onsterfelijk hebben gemaakt binnen de hardstyle scene, maakt Headliner zich op voor een volledig vernieuwde editie. Isaac, bekend van de onmiskenbare klassiekers 'On The Edge' en 'Loving You', voert samen met koning van de Qlubtempo Sound, Luna, de line up aan. Daarnaast mag Headliner levende legende Pavo en 'Mr. Lockdown' Scope DJ toevoegen aan een nostalgisch en knallend programma. De line up wordt compleet gemaakt door 'N'Atty en host van de avond; MC Dash.

22:00 – 23:00 'N'ATTY
23:00 – 00:15 LUNA
00:15 – 01:30 PAVO
01:30 – 02:45 ISAAC
02:45 – 04:00 SCOPE DJ

Vervoer
De Effenaar Eindhoven is gemakkelijk te bereiken per auto, fiets en openbaar vervoer. Volg per auto de borden 'Centrum' tot aan het Centraal Station in Eindhoven. Daar aangekomen ligt de Effenaar in het zicht en is er voldoende parkeergelegenheid. Wie navigatie gebruikt voert 'Dommelstraat 2' in als eindbestemming. Bezoekers met het openbaar vervoer gaan bij het Centraal Station in Eindhoven naar de uitgang 'Centrum', waarna de Effenaar duidelijk zichtbaar is. Surf naar 9292ov.nl voor meer informatie rondom de beste opties en mogelijkheden qua openbaar vervoer.

Tickets /deurverkoop
Nog niet in het bezit van een Headliner ticket? Tickets voor Headliner op 31 januari 2015 zijn nog beschikbaar in de voorverkoop voor slechts € 15,- (ex. fee) via www.bassworx.nl, de website van de Effenaar en bij de fysieke locatie zelf. Er zal op de avond zelf nog een beperkt aantal tickets verkrijgbaar zijn voor 20 euro aan de dagkassa.

Camera's
Het is toegestaan bij Headliner een gewoon fototoestel of spiegelreflexcamera mee naar binnen te nemen. Foto's en filmpjes kunnen dus gewoon gedeeld worden via de bekende 'social media' kanalen. Gebruik daarbij #Headliner en laat zo iedereen meegenieten.

Rookbeleid
De Effenaar Eindhoven is een horecagelegenheid en daar mag niet gerookt worden. Er is een speciaal ingerichte rookruimte aanwezig voor degene die roken.

Volg Headliner
Via de Bassworx Facebook pagina blijft iedereen up-to-date en is alles te lezen omtrent Headliner. Daarnaast is Headliner ook te volgen via de Bassworx website.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: