Een 1e full cd èn bioscoopfilm voor Keelin, Vladimir en Wilko...

Vandaag stelden de helden van “Nachtwacht” hun eerste cd voor op de set van de populaire Ketnet-reeks. Op de cd staan naast de hits “Nachtwacht”, “Ad Inferos”, “Schemermeer” ook gloednieuwe songs zoals “Vega” en “Wees niet bang”.

Als bonus zijn op de cd ook 2 gloednieuwe, spannende luisterverhalen terug te vinden waarin we kennismaken met 2 nieuwe wezens : De IJskoning en De Sintel. Deze verhalen waren nooit eerder te zien op tv en werden ingesproken door Celine Verbeeck (Keelin), Louis Thyssen (Vladimir) en Giovanni Kemper (Wilko) maar ook door andere gekende Nachtwacht acteurs, zoals onder andere Sven De Ridder (Vega) en Peter Van De Velde (Cooper).

De nieuwe cd verschijnt op vrijdag 18 mei.

Maar de helden van de populaire Ketnet-reeks hadden ook ander groot nieuws: er komt namelijk dit najaar een allereerste bioscoopfilm! “De Poort der Zielen” is de titel en vanaf 12 december 2018 zal deze film in de Belgische bioscopen te zien zijn.

De film, waarvan de opnames deze zomer starten, is een coproductie met Ketnet en zal verdeeld worden door Kinepolis Film Distribution.

Nachtwacht: De poort der zielen

De bewoners van het pittoreske Schemermeer maken zich op voor een groot dorpsfeest. Vladimir, Wilko en Keelin, de leden van de Nachtwacht, hebben extra reden tot feesten want hun vriend en mentor Vega mag eindelijk uit zijn boek komen. Maar de vreugde is van korte duur want de drie helden krijgen slecht nieuws te horen. Iemand van hen zal immers de Nachtwacht moeten verlaten. Ondertussen beraamt de opperdemon Nemmeza snode plannen om alleenheerser te worden over alle werelden.

Zal de Nachtwacht sterk genoeg zijn om dit duistere wezen tijdig te stoppen?

Nachtwacht

De belevenissen van Nachtwacht zijn dagelijks te zien op Ketnet, ketnet.be en de app. De nieuwe clip is sinds kort te zien op Studio 100 TV, de Studio 100 GO app en op YouTube!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over