Het belooft een drukke zomer op de Stenehei in Dessel te worden. Met zulke ijzersterke line-up voor GMM18, gaat het ook meer dan uitstekend met de ticketverkoop. Vandaag kondigt Graspop Metal Meeting aan dat na de combitickets (3 dagen of XL 4 dagen) en de dagtickets voor vrijdag, nu ook de dagtickets voor zaterdag 23 juni uitverkocht zijn. Er werd een wachtlijst geactiveerd voor zaterdagtickets waar kandidaat ticketkopers zich op kunnen registreren. Een maand voor het festival zijn er enkel nog dagtickets voor donderdag 21 juni, met headliners Guns N’ Roses en Ghost, en zondag 24 juni, met headliners Ozzy Osbourne en A Perfect Circle, te koop. Meer info is op graspop.be/nl/tickets consulteerbaar. Tickets zijn uitsluitend verkrijgbaar via ticketmaster.be en proximusgoformusic.be.

Graspop Metal Meeting lanceert vandaag ook een online omruilservice waar reeds aangekochte tickets op een veilige en reguliere manier kunnen aangeboden worden voor verkoop. Geretourneerde tickets worden aangeboden aan geregistreerden op de wachtlijst voor combi XL tickets en dagtickets voor vrijdag en zaterdag. Meer info en de spelregels van de omruilkassa zijn hier consulteerbaar.

Op de affiche van Graspop Metal Meeting, in 2018 éénmalig 4 dagen lang van donderdag 21 juni tem zondag 24 juni, staan fantastische headliners als Guns N’ Roses, Iron Maiden, Volbeat en Ozzy Osbourne. En subheadliners die net zo fel pronken: Avenged Sevenfold, Judas Priest, A Perfect Circle, Marilyn Manson, Ghost, en Parkway Drive. Net zoals andere jaren zal er naast al het gitaargeweld tot in de vroege uren gefeest kunnen worden in de Marquee en het Classic Rock Café met DJ’s en de cover- en tributebands.

#GMM18 #GMMXL
Over GMM2018. Graspop Metal Meeting 2018 vindt plaats van 21 tem 24 juni. Voor de 23ste keer zal de Stenehei in Dessel daveren op zijn grondvesten! Op de affiche, traditiegetrouw, enkel de beste bands: van hardrock tot death metal, van black metal tot punk tot metalcore, en nog veel meer. Verzamelen geblazen voor tienduizenden metalheads van over heel de wereld. Het wordt weer een zware metalen hoogmis vol episch gitaargeweld, snelle blastbeats en brutale screams.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Graspop Metal Meeting
Datum: 
21 - 24 juni 2018
Locatie: 
Dessel

Reservatie:

Meer over