Vergeet de boeken en de film! 'Vijftig Tinten…de parodie', de gelauwerde en spraakmakende theaterparodie op de Vijftig Tinten-trilogie van E.L. James, is dé nieuwste hype die zorgt voor duizenden glimlachende bezoekers, lovende reacties…én de nodige rode oortjes. Deze uiterst succesvolle theaterproductie is in november eindelijk in Vlaanderen te zien en zal ook in en rond Stadsschouwburg Antwerpen (08/11), Kursaal Oostende (14/11) en Capitole Gent (15/11) het nodige stof doen opwaaien! Er wordt bij deze dynamische en prikkelende voorstelling zelfs aan de (al dan niet) nodige nazorg gedacht, want iedere bezoeker van 'Vijftig Tinten…de parodie' krijgt een gratis staaltje glijmiddel mee naar huis!

Iedereen boven de achttien jaar die geen genoeg kan krijgen van de zeer succesvolle, erotisch getinte trilogie 'Vijftig Tinten Grijs', maar net zo goed niet-lezers die nog nooit van Christian Grey gehoord hebben en openstaan voor een sexy visueel avontuurtje, waarin vooral hard gelachen mag worden, kunnen in november naar 'Vijftig Tinten…de parodie' gaan kijken in 3 grote Vlaamse theaters. Deze dynamische en prikkelende theaterproductie trok in de VS uitverkochte zalen en de Nederlandstalige bewerking werd in 2013 een dermate groot succes in Nederland, dat er al gauw beslist werd om 20 extra voorstellingen aan de speellijst toe te voegen. In Vlaanderen mogen we ons nu ook stilaan opmaken voor een ongetwijfeld spraakmakende doortocht van 'Vijftig Tinten…de parodie', waarvoor de nodige voor- en zelfs nazorgen reeds genomen worden…

'Upper at home' schenkt gratis glijmiddel aan geprikkelde bezoekers

"De boeken van 'Vijftig Tinten Grijs' hebben ook in Vlaanderen duidelijk hun effect niet gemist en voor een kleine seksuele revolutie gezorgd", aldus Kristien Vanspeybrouck – demonstratrice en regiomanager bij Upper at home."Na het verschijnen van 'Vijftig Tinten Grijs' merkten we een significante stijging op in de boekingen van onze gekende Upperdare party's en in de verkoop van een aantal specifieke producten. Zo vinden bijvoorbeeld de zogenaamde "Chinese balletjes" steeds vlotter de weg naar de Vlaamse huiskamers. Deze aangeboorde nieuwsgierigheid naar allerlei speeltjes en attributen kan ook wel leiden tot minder aangename gevolgen, want mensen gaan soms iets te enthousiast aan de slag met hun nieuwe speeltjes. Daarom hebben we aangeboden aan de organisatie van de theaterproductie 'Vijftig Tinten…de parodie' om bij elke voorstelling in Vlaanderen aanwezig te zijn met een stand van Upper at home, waar geprikkelde bezoekers de nodige info aangaande seksspeeltjes en attributen kunnen inwinnen én oa een gratis staaltje glijmiddel krijgen, zo kunnen ze thuis veilig op ontdekkingstocht!", besluit Kristien Vanspeybrouck.

‘Vijftig Tinten…De Parodie’ op 08/11 Stadsschouwburg Antwerpen, 14/11 Kursaal Oostende en 15/11 Capitole Gent. Tickets en info via www.sherpa.be of 070/25.20.20 (max. €0,30/min.).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: