Mooie herinneringen, gezellige avonden met het hele gezin rond de televisie, zelf punten geven,….  Het Eurovisie Songfestival roept meestal warme gevoelens op. En dat is ook zo bij Garry Hagger.  Al van in zijn jeugd is hij, zoals zovelen, gek van het Eurovisie Songfestival.

Onder de naam “12 Points” heeft Garry Hagger een album opgenomen boordevol Songfestivalklassiekers.  Het zijn allemaal memorabele liedjes die een plaats veroverden in het collectief geheugen.  

Garry heeft deze songs op zijn eigen gekende manier bewerkt en er echte pareltjes van gemaakt. Zo kan je op “12 Points” Nederlandstalige versies horen van hits als “Eres Tu”, “Merci chérie”, “Après toi”, “Love shine a light”, “Gente di mare” en “Beg, steal or borrow”, "What's another year", "Take me to your heaven", "Captured by a lovestorm" en vele andere succesnummers.

Op zondag 27 april kan je tijdens een special op Ment tv kennis maken met het album "12 Points".  De special werd opgenomen in De Zuiderkroon in Antwerpen.

 “12 Points” is een prachtige show met een dynamisch ballet, knappe projectie en gastoptredens van Pino Baresi en The Dutch Divas (Maggie McNeal en Marga Bult) die samen met Garry Hagger een Songfestivalmedley brengen. Garry Hagger zelf was in topvorm en duidelijk erg blij met de reacties van het publiek.  De liedjes op “12 Points” zijn allemaal klassiekers maar ze werden door Garry Hagger in een eigentijds kleedje gestoken en dat werd erg gesmaakt.

Het album "12 Points" ligt nu in de winkel en is ook verkrijgbaar via iTunes.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over