Op zaterdag 21 februari vindt in jeugdcentrum Rondpunt 26 de vierde editie van Nintendoom plaats. Nintendoom is een festival dat draait rond Chiptune, dat is 8-bit-muziek waarbij dj’s oude spelcomputers zoals een Gameboy of Commodore 64 als instrument gebruiken. Naast de speciale muziek is er ook veel randanimatie met een focus op retrogames. Net zoals bij de vorige edities zijn er verschillende retroconsoles om zoals vanouds te spelen: Sega Mega Drive, Dreamcast, PlayStation One, ...

Speciaalzaak Game Mania is ook dit jaar sponsor van dit unieke festival, en verkoopt tickets voor dit event in enkele van de vestigingen in België en Nederland. Nintendoom 4.0 is vandaag de dag het grootste Chiptune evenement van Europa. Wat startte als een gedurfd experiment voor 300 nieuwsgierigen, groeide uit tot een festival dat zelfs muziekliefhebbers uit Australië naar België lokte. Voor deze vierde editie wordt verwacht dat alle tickets de deur uitgaan.

Fysieke Nintendoom 4.0 tickets zijn exclusief verkrijgbaar in zes Game Mania vestigingen in België en Nederland: Antwerpen, Beringen, Genk, Hasselt, Maastricht en Sint-Truiden. Tickets kosten 10 euro in voorverkoop en 15 euro aan de kassa.

Game Mania geeft ook vijf duo-tickets weg via een online wedstrijd op maat van Nintendoom: www.gamemania.be/nintendoom

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: