Op vrijdag 20 maart 2015 – bij de start van de lente - kan je in de Antwerpse Stadsschouwburg gaan kijken en genieten van ‘Frühlingszauber’, een muzikale reis met melodieën die het hart beroeren. Blikvanger is de Oostenrijkse superster Hansi Hinterseer en de zussen Sigrid & Marina. Wie er altijd van gedroomd heeft eens dichtbij Hansi te zitten, in een intieme setting, badend in een muzikale lentesfeer, kan best snel reageren en z’n tickets bestellen via http://www.sherpa.be of op 070/25.20.20 (Max. €0,30/Min).

Wat is er mooier dan de lente muzikaal aan te snijden met frisse liedjes en melodieën. Geef toe dat heel wat mensen in de herfst- en wintermaanden al vurig uitkijken naar nieuwe dingen. In de lente ontstaat er nieuw leven en is de zon, bij meestal aangename temperaturen, ook op de afspraak. Wat u vooral niet mag missen is het ‘Frühlingszauber’ ofwel het muzikale volksfeest dat de lente officieel op gang trekt. Frisse melodieën, regelrecht uit de Oostenrijkse bergen komen aanwaaien in Stadsschouwburg Antwerpen. Ceremoniemeester van dienst is Hansi Hinterseer. Inderdaad, dé populairste Duitstalige artiest van het moment, die steeds meer harten sneller doet slaan. Voor Hansi was 2014 opnieuw een topjaar. Hij vierde niet alleen zijn 60ste verjaardag, hij mocht ook z’n 20ste verjaardag vieren als artiest. Z’n internationale jubileumtour werd wederom een weergaloos succes. Hansi gaf meer dan 41 optredens in 7 verschillende Europese landen, waaronder België.

Verwennen

Als er een ding is wat u de gewezen meervoudige ski kampioen niet moet uitleggen, dan is het wel hoe hij zijn publiek moet verwennen. Na een wederom succesvolle ‘Weihnachten Mit Hansi Hinterseer’ tournee, komt de blonde muzikale oppergod weer heel verrassend uit de hoek. “Hansi vindt het contact met het publiek erg belangrijk. Zij geven hem bijna letterlijk kracht en energie. Symboliserend met de start van de lente, met nieuw leven en met hernieuwde levensvreugde, gaat Hansi heel dicht staan bij z’n fans tijdens de ‘Frühlingszauber’ concerten. Na uitverkochte concerten in de Lotto - en Ethias Arena, kiest Hansi dit voorjaar voor de intimiteit en speelt hij in de Stadsschouwburg te Antwerpen. Zijn fans zitten bijna allemaal op de eerste rij en krijgen een muzikaal concert voorgeschoteld met Hansi’s Tiroler band en uiteraard nog wat fijne gastartiesten. Een avond die nu al omschreven mag worden als legendarisch”, klinkt het bij concertpromotor Benelive Entertainment, die er tevens nog eens op wijst dat de capaciteit van de zaal beperkt is. “In het drukke tourschema van het ‘Frühlingszauber’ is er maar ruimte voor één concert. Dat wil zeggen dat mensen echt snel moeten zijn om hun kaartjes te bestellen als ze erbij willen zijn.”

Zingende zussen

Net als Hansi dragen de zussen Sigrid & Marina Hutterer de schlager- en volksmuziek meer dan een warm hart toe. De charmante Oostenrijkse dames staken in 1998 een eerste maal hun neus aan het muzikale venster. Na talrijke deelnames en ereplaatsen wisten ze in 2007 de Zillertaler Haderlumpen te kloppen op de prestigieuze Grand Prix der Volksmusik en gingen ze met de eindwinst naar huis. Alles hat zwei Seiten’ was niet alleen zingende levenswijsheid, het betekende voor Sigrid & Marina ook de definitieve doorbraak in de Oostenrijkse schlager- en volksmuziek. De dames spelen ook perfect keyboard en gitaar, waardoor ze zichzelf muzikaal moeiteloos kunnen begeleiden. In 2010 werden ze op Hansi Hinterseer’s jaarlijkse ‘Open Air’ getrakteerd op een oorverdovend applaus en bedolven onder de complimenten. Sigrid & Marina zijn vaste klanten geworden in het populaire tv programma ‘Musikantenstadl’ en ze hebben het ondertussen al zo ver geschopt dat ze zelfs in Engeland een groeiende fanbasis hebben. BBC Radio correspondent Ian Cheeseman is een grote fan van Sigrid & Marina en speelt frequent hun liedjes in z’n programma’s.

Energiek

Het ‘Frühlingszauber’ kan je vergelijken met een geneesmiddel, aangezien woorden als genezend, helend en kracht gevend zeker op z’n plaats zijn om het concert te omschrijven. Alle artiesten staan op op het podium met een live band. Allen spelen ze hun grootste hits, tijdens een wervelend twee uur durend concert.

Wie naar het ‘Frühlingszauber’ komt kijken, krijgt meteen een avondvullend programma voorgeschoteld dat meer dan de moeite is. Naast Hansi Hinterseer en de zussen Sigrid & Marina worden er de komende maanden nog meer namen toegevoegd aan de affiche.

Wie tickets wil voor ‘Frühlingszauber’ op vrijdag 20 maart 2015 om 20u00 in de Stadsschouwburg in Antwerpen met Hansi Hinterseer, Sigrid & Marina e.v.a, kan deze reserveren via http://www.sherpa.be of op 070/25.20.20 (Max. 0,30/Min). Wees echt snel want de plaatsen zijn beperkt.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Hansi Hinterseer
Datum: 
vrijdag 20 maart 2015 om 20u00
Locatie: 
Stadsschouwburg, Antwerpen

Reservatie:

Meer over