Met deze samenwerking gaat een langgekoesterde wens van Borsato in vervulling omdat hij Boeijen tot één van zijn grootste Nederlandse muzikale helden rekent.

Marco Borsato: "Frank is de nestor van de Nederlandse kwaliteitspop en ik heb ongelofelijk veel waardering en respect voor hem en zijn muziek. Het is een grote eer hem te mogen ontvangen tijdens Symphonica in Rosso. Ik wil hem het podium geven dat hij verdient!"

Ook Frank kijkt heel erg uit naar deze samenwerking: “Ik kijk er naar uit om te gast te zijn bij Marco. In oktober heb ik de show gezien, het is een fantastische avond en ik ben er trots op om daar deel van uit te mogen maken.”

Op vrijdag 23 oktober jl. begon Marco Borsato aan de Symphonica In Rosso concertreeks. Hij is overladen met positieve reacties en de show krijgt zeer lovende recensies. Naast Marco schitteren verschillende gastmuzikanten en niet te vergeten het veertigkoppige Guido’s Orchestra.

Kaartverkoop via: http://www.symphonicainrosso.nl/ en http://www.ticketmaster.nl/. Meer info over deze concerten: http://www.symphonicainrosso.nl/

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Symphonica in Rosso
Datum: 
Woensdag 24, donderdag 25, zaterdag 27 en zondag 28 februari en woensdag 2 en donderdag 3 maart 2016
Locatie: 
Ziggo Dome - Amsterdam

Reservatie:

Meer over