De acht finalisten van de DJ-wedstrijd 45Toeren zijn bekend. Het gaat om AliA, ATHOS, Lymbo, Louis Vogue, Pastige, Proudmuch, Rafiki en DJ SKIPP.

De finalisten van 45Toeren, de DJ-wedstrijd van de provincie Vlaams-Brabant en muziekcentrum Het Depot, zijn gekend.

45Toeren is niet zomaar een DJ-wedstrijd. 45Toeren zet in op talent en potentieel, je eigen stijl ontwikkelen en op korte tijd grote stappen vooruit zetten. In een notedop: 45Toeren geeft een dj-carrière een stevige boost’, zegt Tie Roefs, gedeputeerde voor jeugd.

Na de voorrondes in JC De Klinker, Nijdrop en Het Depot koos de jury acht dj’s die mee op bootcamp mogen trekken met het 45Toeren team.

De geselecteerde dj’s die mee op afzondering gaan, zijn niemand minder dan AliA, ATHOS, Lymbo, Louis Vogue, Pastige, Proudmich, Rafiki en DJ SKIPP.

De finalisten worden tijdens het vierdaagse bootcamp in de Ardennen ondergedompeld in een bad van workshops en infosessies. Er staat een bezoek aan Play en Produce op het programma, elk jurylid geeft een masterclass binnen zijn specialiteit, en er komt schoon volk over de vloer voor speeddates over online promotie, boekingen, auteursrechten en ander popadvies …

Na afloop van het bootcamp worden meteen de winnaars van 45Toeren 2016 bekend gemaakt. De winnaars krijgen een jaar lang intensieve begeleiding door één van de vier juryleden.

Meer info: www.45Toeren.be of Facebook

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over