Dit jaar bestaat VTM 25 jaar en dus is het het ideale moment om Vlaanderen - jong en oud - van een welgemeende, dikke merci te voorzien. Dat doet VTM op woensdag 20 augustus 2014. Place to be? Nieuwpoort-Bad. Voor? Een betoverend en gratis visueel familiespektakel dat op het netvlies gebrand zal staan.

Een feeëriek spektakel met een mix van licht, klank, water, vuurwerk en special effects voor het hele gezin, dat 25 jaar VTM haast met de kijker doet versmelten: daarvoor is op woensdag 20 augustus om 22.00 - meteen na de opnames van Tien om Tegen de Sterren Op te Zien - één adres: Nieuwpoort-Bad op het strand aan de Havengeul.

Een paar honderd vierkante meter strand. Ettelijke kilometers kabel. 2000 pijlen vuurwerk die zullen worden afgevuurd. Magische, tot 5 meter hoge bewegende en lichtgevende poppen die symbool staan voor de VTM-kijker. Honderden dansers. Een waterscherm en fonteinen in zee waarop fragmenten uit 25 jaar VTM geprojecteerd worden. Een lichtspektakel. En de gezichten van alle bezoekers. Dit alles en nog veel meer, zal ongetwijfeld zorgen voor een feeëriek en visueel schouwspel in een regie van creatief directeur Dirk Decloedt.

Van Beijing tot Broadway, van modeshows tot fantasiewerelden. Dirk Decloedt is een wereldwijd gegeerde show director en conceptueel designer die reeds tekende voor ontelbare visuele hoogstandjes en spektakels met hoge entertainmentwaarde. Hij bedacht de shows van Celine Dion, werkte samen met Britney Spears, Sting en Franco Dragone, was het brein achter de opening van Santiago Calatrava’s treinstation in Luik en verraste Broadway met zijn conceptuele design.

Wil ook jij verwend worden met een onvergetelijke belevenis en een dikke merci vanuit VTM? Beleef het spektakel op woensdag 20 augustus 2014 om 22.00. Merci!

Een Dikke Merci vol Magie
In een regie van Dirk Decloedt
Woensdag 20 augustus 2014 om 22.00
meteen na de opnames van Tien om Tegen de Sterren Op te Zien
Nieuwpoort-Bad op het strand aan de Havengeul

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Een Dikke Merci vol Magie
Datum: 
Woensdag 20 augustus 2014 om 22.00
Locatie: 
Nieuwpoort-Bad
Meer over