Het Oost-Vlaamse bedrijf Publi-FDM ReclameOnline werd door het productiehuis De Mensen aangezocht voor het vervaardigen van alle grootformaatdrukwerk zoals o.a. spandoeken, reclameborden, stickers en vlaggen voor de film ‘F.C. De Kampioenen 3’. Tijdens de filmopnames hulde Publi-FDM zelfs het STVV-stadion in Sint-Truiden in de kleuren van de caféploeg uit de populaire tv-reeks. De Oost-Vlaamse grootformaatdrukkerij stond ook in voor het reclamemateriaal van DDT Oké Cars en het supporterscafé van Pascale.

Publi-FDM leverde niet alleen de spandoeken en de autostickers die bedrukt werden met de Boma- en DDT Oké Cars-logo’s, maar ook de reclameborden en beachvlaggen die zullen gebruikt worden voor de filmpremière van de derde langspeelfilm gewijd aan F.C. De Kampioenen.

“Een heel voetbalstadion op één dag volledig met reclamemateriaal tooien is tot nu toe één van de leukste projecten waaraan we ooit mochten meewerken”, lacht Franky De Meyer, zaakvoerder van Publi-FDM. “In het dagelijks leven werken wij vooral voor professionele klanten, hoofdzakelijk uit België en Nederland, zoals standenbouwers, resellers, evenementen- en reclamebureaus. Het voorbije jaar hebben niet minder dan 92 doorverkopers zich bij ons gemeld. Zij zijn goed voor zowat de helft van onze omzet. Daarnaast bestellen steeds meer grote bedrijven rechtstreeks bij ons. Naast België en Nederland begeven wij ons via het internet nu ook meer en meer op de Franse markt.”

De film ‘F.C. De Kampioenen 3’ zal in de bioscoop te zien zijn vanaf 12 december.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: