Na een jaar afwezigheid organiseren Sam Verhoeven en Daisy Thys opnieuw een speciale editie van "Hotel Vocal", onder de noemer: "The Ladies & the Tramp".Twee van Vlaanderens beste stemmen zijn dit seizoen te gast: Barbara Dex en Sandrine. Het dak van de Rode Zaal moet eraf, zeker onder begeleiding van een 7-koppige live band.

Sandrine is sinds haar deelname aan “Idool” in 2004 niet meer weg te denken van de Vlaamse podia. Zij is dé Vlaamse soulstem bij uitstek en gooide hoge ogen met haar album “Boosted”. De laatste jaren stond zij elke zomer op het podium van Het Witte Paard in Blankenberge.

Barbara Dex werd bekend door haar deelname aan het Songfestival in 1993. Sindsdien heeft ze zich ontwikkeld als een allround zangeres die vrijwel alle genres aankan. Dat ze muzikaal alles aankan, bewees ze met haar laatste full CD “Dex, Drugs & Rock ‘n Roll”.

Drie ladies, één tramp en een zevenkoppig live orkest onder leiding van Pol Vanfleteren. Muzikaal wordt het publiek dit jaar extra in de watten gelegd, want nergens vind je zo'n gevarieerde muzikale waaier als bij "The Ladies & the Tramp": van Frank Sinatra tot Michael Jackson, van Elvis Presley tot Diana Ross en van Janis Joplin tot Anita Meyer.

HOTEL VOCAL
"The Ladies & the Tramp" is onderdeel van het populaire café-chantant: Hotel Vocal. Al 13 seizoenen is Sam Verhoeven gastheer van dienst en sinds 2015 krijgt hij hierbij assistentie van Daisy Thys.
Dit seizoen passeren nog verschillende bekende gasten de revue, zoals Jelle Cleymans, Luc Caals, Hans Peter Janssens en Ivann.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
The Ladies & The Tramp
Datum: 
23, 24, 25 en 26 november 2017
Locatie: 
Fakkeltheater, Antwerpen

Reservatie:

Meer over