Op zondag 31 augustus is het weer een hoogdag voor de cultuurliefhebber in Vlaanderen. Het centrum van Antwerpen wordt dan de hele dag ingenomen door de Cultuurmarkt. Ook het Fakkelteater met zijn vier zalen is graag van de partij. Iedereen is welkom aan de knalrode dubbeldekker op de Groenplaats en bovendien wordt de Rode Zaal 'the place to be' voor een flink aantal toonmomenten van nieuwe producties.

Degustatie van heel wat nieuwe voorstellingen in de rode zaal van het fakkelteater

Niets heerlijker, dan in primeur, een voorproefje te krijgen van de nieuwe producties die het komende seizoen schitteren in het Fakkelteater. De hele dag door verwelkomt de Rode Zaal een mooi arsenaal aan theatermakers die het theaterpubliek graag vergasten op een toonmoment van hun nieuwste voorstelling. Bert Verbeke, Tuur Deweert, Camilia Blereau, Ron Cornet, Bert Cosemans, Sofie Van Moll, Christophe Goffin, Jaak Van Assche, Maarten Bosmans, Annick Segal, Bart Van Avermaet zijn nog maar een greep uit de selectie acteurs die hun beste beentje beloven voor te zetten.

Een echt voorsmaakje - the 39 steps

Geen degustatie zonder degustatie, dacht men zo bij het Fakkelteater. Een van dé eigen paradepaardjes van het komende theaterseizoen wordt de spannende voorstelling The 39 Steps... Deze gaat op 18 september in première. Doedelzakspelers op de Groenplaats, twee toonmomenten in de Rode Zaal, signeersessies in een rode dubbeldekker en voor de échte snoepers ook nog een heuse whiskey-tasting sessie in het Fakkelteater moeten de sfeer van deze voorstelling helemaal tot leven brengen... Een must-do! Bijzonder graag tot dan!

Praktische dagindeling

  • 11u00 Tot 11.20 : Lars Van De Spelerij Met Tuur De Weert, Camilia Blereau En Jaak Van Assche
  • 11u30 Tot 11.50 : Eerder Volwassen Van All Night Long Productions Met Dries De Vis
  • 12u00 Tot 12u20: The Story Of My Life Van Dynamic Met David Imbrechts En Michaël Lejeune
  • 12u30 Tot 12u50 En 13u00 Tot 13u20: Beter Dan Ik Van En Met Bert Verbeke
  • 13u30 Tot 13u50 En 16u00 Tot 16u20: The 39 Steps Van Bros Met Bert Cosemans, Sofie Van Moll, Maarten Bosmans En Ron Cornet
  • 14u30 Tot 14u50: April In Paris Van Tableau Nr.1 Met Annick Segal En Bart Van Avermaet
  • 15u00 Tot 15u20: Rent Van Mithe Met Joris Kun, Liesbeth Selleslach, Erik Luyten, Kristel Lamerichs, David Imbrechts, Michael Lejeune...
  • 15u30 Tot 15u50: Thrill Me Van Promitheus Met Dieter Verhaegen, Rudi Giron, Pieter Verelst
  • 16u30 Tot 16u50: Dood Verlangen Moonbeat Vzw Met Helga Van Der Heyden, Yves De Lathauwer, Kristof Goffin
  • 17u30 Tot 18u00: The Final Countdown Van Cabaret Follies.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: