De reacties na de première van DE SCHAAR ERIN waren unaniem laaiend enthousiast. Goed nieuws voor de fans van acteurs Dirk Van Vooren, Christophe Stienlet, Dirk Lavrysen, Britt Van der Borght, Greet Rouffaer en Patrick Onzia die deze interactieve, bijzonder grappige “whodunit” oplossen. “DE SCHAAR ERIN” krijgt wegens groot succes twee extra voorstellingen in Theater Elckerlyc te Antwerpen. Dit op 20 en 21 mei.

DE SCHAAR ERIN – intriges en humor in een echte “whodunit”

Dit theatersucces van auteur Paul Pörtner en oorspronkelijk regisseur (en theaterbewerker) Bruce Jordan, is een intrigerende voorstelling waarbij de ingrediënten van een spannende "whodunit" speels gecombineerd worden met alle elementen van een heerlijke komedie en de aanwijzingen van een interactief publiek. Het publiek mag rekenen op een heerlijke cast: Dirk Van Vooren, Christophe Stienlet, Dirk Lavrysen, Britt Van der Borght, Greet Rouffaer en Patrick Onzia.

Wanneer in kapsalon De Schaar Erin, huisbazin – en tevens bekende pianiste – Isabelle Kozak, wordt vermoord, zijn alle aanwezigen op dat moment hoofdverdachte. Homofiele saloneigenaar Tony, mannen verslindende kapster Barbara, sjieke madame ‘poepie’ Delrey en foute zakenman Eddy. Een voor een uiteenlopende types en allemaal hebben ze een reden om de oude tante uit te weg ruimen. Aan de ‘inspecteur’ en zijn niet zo snuggere kompaan de taak om dit mysterie op te lossen.

Amerika's langst lopende komedie - nu terug in Vlaanderen - GRAPPIG, SPANNEND & INTERACTIEF!

DE SCHAAR ERIN is de Vlaamse bewerking van Amerika's langstlopende komedie "Shear Madness". Het succes zit hem in de mix van komedie met een echte "whodunit" waarbij het publiek, op interactieve wijze, de moord mee oplost door goed te letten op alles wat zich op het podium afspeelt. Het zijn immers mogelijke aanwijzingen in de oplossing van het mysterie. Een echte succesformule. Neem zeker een kijkje op www.deschaarerin.be om hier meer over te weten te komen.

PRAKTISCHE INFORMATIE - DE SCHAAR ERIN

  • Productie van www.dekomediecompagnie.be
  • Met: Dirk Van Vooren, Christophe Stienlet, Dirk Lavrysen, Britt Van der Borght, Greet Rouffaer en Patrick Onzia.
  • Regie: Frank De Kaey
  • Originele auteur: Paul Pörtner
  • Oorspronkelijk regisseur (en theaterbewerker): Bruce Jordan

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
de schaar erin
Datum: 
Vanaf 21 april 2017
Locatie: 
Theater Elckerlyc - Frankrijklei 85 – Antwerpen

Reservatie:

Meer over