De Chippendales® kondigden begin dit jaar aan dat ze ook in 2014 onze gure herfst weer ietsje heter komen maken! Met hun nieuwe ‘Forever Sexy’ wereldtournee tekenen ze op vrijdag 24 oktober present in Oostende en op zaterdag 25 oktober in Antwerpen. Wegens de blijvende belangstelling en de grote vraag naar tickets, voegen de gespierde binken nog een extra Belgische datum toe aan hun tournee. Ook de winter wordt erg broeierig, want op zaterdag 13 december vertroetelen de Chippendales® de Belgische dames in het Ethias Theater!

En er is nog leuk Chippendales®-nieuws voor Hasselt. Op maandag 17 november komen de heren namelijk naar nachtclub Versuz, voor een korte acte de présence, inclusief meet&greet en fotoshoot, maar zonder optreden.

Heel wat mogelijkheden om de stoere, sexy Chippendales® in levende lijve te zien, dus. Ontdek hun legendarische formule, met sensuele danspassen, uitgekiende choreografieën en ophitsende muziek, samengevoegd tot één kolkend geheel, waarbij de toeschouwers nauw betrokken worden. Met de licht erotische shows weten de Chippendales® het uitzinnige publiek als geen ander in vervoering te brengen. Drie opwindende dagen, met entertainment van de bovenste plank, op 24 en 25 oktober en nu ook op 13 december. Tickets voor de shows in Oostende en Hasselt zijn nu beschikbaar. Het optreden in Antwerpen is intussen reeds helemaal uitverkocht.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Chippendales
Datum: 
Zaterdag 13 december 2014
Locatie: 
Ethias Theater, Hasselt

Reservatie:

Meer over