Studio Brussel stem Eva De Roo en Ketnet wrapper Sander Gillis zorgen voor de stemmen van de hoofdrollen in Early Man; de nieuwe animatiefilm van de makers van Wallace and Gromit en Shaun Het Schaap. Eva neemt de rol van de stoere Goona voor haar rekening, die in de originele versie wordt ingesproken door Maisie Williams (bekend als Arya Stark in Game Of Thrones). Sander Gillis zorgt voor de stem van de dappere Dug, die in de originele versie wordt ingesproken door Eddie Redmayne. Voor Sander is het zijn eerste hoofdrol in een animatiefilm: “Ik was alvast enorm vereerd door de vraag! En Dug past perfect bij me, hij is nieuwsgierig, hij zet door en is grappig.” Viervoudig Academy Award© winnaar regisseur Nick Park en Aardman Animation slaan voor deze prehistorische komedie opnieuw de handen ineen. Early Man neemt de kijkers mee op een buitengewoon spannend en nieuw avontuur samen met een onvergetelijke ‘stam’ holbewoners.

Early Man speelt zich af in het begin der tijden; tijdens de steentijd en de bronstijd. De film vertelt het verhaal van de heldhaftige holbewoner Dug en zijn beste vriend Zwijnkop. Om hun thuis te redden uit handen van de machtige vijand brengen zij heel hun stam bij elkaar. Uiteraard zijn dit, geheel in Aardman’s stijl, de grappigste en uniekste karakters.

Early Man komt op 7 februari uit in de bioscoop. Zowel de originele versie (met ondertiteling) als een versie met Vlaamse stemmencast zal in de bioscopen te zien zijn.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: