Het zesde Volume-album 'Ultimatum' bevat exclusieve tracks van allerlei projecten die er in 2015 zitten aan te komen.

De nieuwe compilatie biedt zo een eerste kijk op het derde studio-album van Safi & Spreej, het tweede album van Tiewai (uit Genk), het langverwachte debuut van de Antwerpse straatrapper Pepe en op de debuut-ep's van Saalk (uit Brasschaat), Yong Yello (uit Antwerpen) en Rakke (uit Gent). Ook Diamantairs en Team Panini zullen nieuwe tracks voorstellen.

'Volume 6 - Ultimatum' is sinds gisteren verkrijgbaar via iTunes en via de webshop van Eigen Makelij.

Vrijdag: releaseparty in Trix!

Aanstaande vrijdag 19 december palmt het hiphop-label de concertzaal van Trix in Antwerpen in. Met schoon volk uit eigen rangen als Safi & Spreej, Tiewai, Diamantairs, Team Panini, Pepe, Rakke, Saalk, Twan, Yello en een heleboel gasten zoals o.a. Zwart Licht, Murda Turk, Freez & ART en Storme.

Wie naar de releaseparty in Trix afzakt geniet een éénmalig voordeeltarief van 5,- euro bij aankoop van het Volume 6-album of kan het album gratis op de kop tikken bij aankoop van merchandising.

Tickets voor één van de fijnste evenementen in de Vlaamse hiphop-scene kosten 15,- euro en zijn verkrijgbaar via de website van Trix of via één van de verkooppunten (zoals o.a. FNAC).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Eigen makelij
Datum: 
Vrijdag 19 december 2014
Locatie: 
Trix, Antwerpen

Reservatie:

Meer over