Op vrijdag 29 mei 2015 wordt in het Antwerpse Elckerlyc Theater de nieuwe Mister Gay Vlaanderen verkozen.

Voor het derde jaar op rij gaan de organisatoren Bram Bierkens en Ivan Denis op zoek naar een ambassadeur van en voor de holebi-gemeenschap, een jonge man met uitstraling, een sterke persoonlijkheid en iemand die vooral gebeten is door de Vlaamse, Belgische en internationale LHBT thematiek.

12 finalisten zullen strijden voor de titel maar wie de 29-jarige Willem Joris, doctoraatsstudent aan de KU Leuven, die vorige editie nog 3 kussen mocht ontvangen van Antwerps Burgemeester Bart De Wever, opvolgt als Mister Gay Vlaanderen 2015 en België zal vertegenwoordigen tijdens de Mr. Gay World verkiezingen ligt grotendeels in de handen van de MGV jury.

De MGV organisatie is fier en blij aan te kondigen dat de Eerste Minister Charles Michel, Bart Peeters, Jani Kazaltzis, Maaike Cafmeyer, Daniella Somers, Roos Van Acker, Gene Bervoets, Joyce De Troch, Wim Ballieu, Niels De Jonck, Kobe Ilsen, Kathleen Aerts, Jef De Smedt, Miriam Jacques, Loes Van Den Hoevel en Marc Putman deel van die jury zullen uitmaken.

Mister Gay Vlaanderen ondersteunt mede vzw Help Mij. Deze organisatie strijdt tegen het pesten van homoseksuelen en vestigt de aandacht op mogelijke gevolgen zoals o.a. zelfdoding en zet zich daarnaast actief in om het taboe rond depressie te doorbreken.

Tickets & Info : www.mistergayvlaanderen.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: