Op vrijdag 19 december 2014 viert de romantiek hoogtij in Familie. Dan bezegelen Mieke (Caroline Maes) en Niko (Jo Hens) hun liefde met het ultieme jawoord. Een moment waar de 773.000* trouwe Familie-kijkers en de intussen meer dan 200.000 enthousiaste Facebook-fans al een hele tijd naar uitkijken. In een sprookjesachtige, maar ook spannende aflevering belanden zij, samen met de hoofdpersonages, van de ene verrassing in de andere.

Vooral voor Mieke belooft het een spannende dag te worden, want zij gaf de organisatie van haar huwelijk met een bang hartje uit handen. Aan Niko om zijn bruid een onvergetelijke dag te bezorgen en daarvoor heeft hij kosten noch moeite gespaard. Vier getuigen, vier feestlocaties, vier vervoersmiddelen, vier bruidsoutfits: alles draait rond het thema ‘klavertje vier’. Brengt dit thema het koppel ook geluk?

Zo’n opnamedag blijft heel bijzonder om te doen, ook al stapt Mieke niet voor de eerste keer in het huwelijksbootje”, vertelt actrice Caroline Maes.Van de ene jurk in de andere mogen stappen, feesten, dansen, lachen: het zijn mooie en fijne momenten om te mogen spelen. En het huwelijk van Mieke met Niko in het bijzonder. Alles draait immers rond het thema ‘klavertje vier’, wat betekent dat ik vier verschillende outfits mag aantrekken. Geweldig!

Maar toch wordt de trouwdag van Mieke en Niko niet één en al rozengeur en maneschijn. De festiviteiten worden overschaduwd door de problemen van Guido (Jordi Rottier), die beschuldigd wordt van vluchtmisdrijf, en de nasleep van de overleden illegale arbeider Dieumerci. Bovendien dreigt ook de trouwplechtigheid zelf verstoord te worden door een verontrustende gebeurtenis…

De volledige aflevering van Familie kan na uitzending 4 weken lang gratis worden bekeken op vtm.be en via de VTM app.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over