Scheef is het eerste nieuwe nummer dat verschijnt van Nachtlicht, de derde plaat van Eefje de Visser. Het nummer licht al een tipje van de sluier op wat betreft de meer broeierige, stadse sfeer van het album.

Voor de videoclip van Scheef werkte Eefje de Visser samen met Max Italiaander (MAXMANA). Hij won dit jaar de Grand Prix Duch Animation en maakte eerder videos, visuals en motion graphics voor onder andere Falco Benz, Handsome Poets, Chef’Special en Nobody Beats the Drum.

Met haar eerste twee albums 'De Koek' en 'Het Is' wist Eefje de Visser in een paar jaar tijd een trouw publiek op te bouwen in Nederland en België. Samen met haar vaste band ontwikkelde ze de afgelopen jaren een sterke live-sound, gegroeid door de vele clubtours en het spelen op festivals.

Haar derde plaat ‘Nachtlicht' laat een duidelijke evolutie horen en klinkt energieker dan de eerste twee albums. Voor het maken van ‘Nachtlicht' verliet Eefje haar comfortzone, trok naar Barcelona om nummers te schrijven en nam de plaat deels op in Utrecht, Gent en Frankrijk. On-Nederlandse, exotische invloeden, broeierige, stadse sferen en een extraverte mindset zijn duidelijk hoorbaar.

‘Nachtlicht' is vanaf 8 januari 2016 te koop. In maart speelt Eefje met haar band in de clubs van Nederland en België voorafgegaan door enkele try outs in januari.

Het tourschema ziet er als volgt uit:

  • 04/03 Brussel-AB club
  • 23/03 Antwerpen-De Roma
  • 24/03 Leuven-Het Depot
  • 25/03 Hasselt-Muziekodroom (MOD)
  • 30/03 Gent-Charlatan

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer informatie
Meer over