Nederland is het beatpompende hart van de wereld. Miljoenen mensen dansen wekelijks naar de pijpen van Nederlandse dj's en producers in clubs en op festivals. Al jarenlang. Daarom is er nu Dutch Beats Radio, het enige radiostation dat alléén tracks van eigen bodem draait. Dat is dus non-stop luisterplezier met Armin van Buuren, Fedde Le Grand, Hardwell, Nicky Romero, Afrojack, Tiësto en veel meer.

Live mixes

Dutch Beats Radio gaat dus 24/7 door. De non-stop programmering wordt afgewisseld met live mixes van bekende dj's en nieuw talent om de kracht van dance ten volste te benutten. Al die hits zijn extra sterk als ze aan elkaar gemixt worden en zo de euforische momenten nóg meer laten exploderen. Alleen die uit de polderklei getrokken beat, die blijft doorgaan. Thuis, op kantoor of op de autosnelweg. Het beste van de zero's, aangevuld met de hits van het moment. Van DJ Jean's "The Launch" tot het ongeneeslijke "Virus (How About Now)" van Martin Garrix.

Je luistert naar Dutch Beats Radio via de player op de website, maar je kunt natuurlijk ook de gratis app downloaden in de iTunes App Store voor je iPhone of via Google Play voor je Android-toestel. Op de website kun je checken hoe die killer track heet die net gedraaid werd, maar bijvoorbeeld ook het laatste nieuws en bio's over je favoriete dj's. De voertaal op DBR zal Engels zijn, want de populariteit van onze disc jockeys reikt tot ver buiten de landsgrenzen van de US tot Noord-Europa.

DBR BIG 20

Dutch Beats Radio houdt tevens de DBR BIG 20 bij, een hitlijst met de twintig populairste dj's van dit moment. Daarvoor wordt gekeken naar het aantal binnen- en buitenlandse gigs, de populariteit op social media, het aantal downloads, muziekstreams en uiteraard de airplay op Dutch Beats Radio.

Dutch Beats Radio is een idee van Edwin Diergaarde en Edwin van 't Geloof als gevolg van het wereldwijde succes van Nederlandse dj's. En als het aan hun ligt wordt dat scala aan Nederlandse dance in de toekomst alleen maar breder. DBR staat open voor samenwerkingen met labels, events, pr- en managementbureaus en boekingskantoren.

The best Dance from the Netherlands, tune in via: www.dutchbeatsradio.nl

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: