Een mooie Nederlandstalige dubbel : Jan Leyers doet het tegenwoordig in het Nederlands. Hannelore Bedert is absolute wereldklasse, aldus Kommil Foo.

In geen tijd heeft Hannelore Bedert zichzelf een naam als een klok bezorgd in het Vlaamse muzieklandschap. Met haar derde plaat 'Iets Dat Niet Komt' bewijst ze dat we Nederlandstalige muziek niet perse met Nederlandstalige muziek moeten vergelijken. Wij horen Bettie Serveert. Wij horen Feist. Wij horen Cat Power. De messcherpe teksten van Bedert gaan nog steeds tot op het bot, maar wie dit nog kleinkunst noemt heeft niet goed geluisterd. Hannelore weet al lang hoe ze haar publiek staalhard kan raken. Soms warm en zalvend, dan weer ijzingwekkend kil. Live zorgt deze straffe madam ongetwijfeld voor een bloedstollend concert dat je bij je nekvel grijpt!

Jan Leyers schreef vijftien nieuwe Nederlandstalige liedjes. Over de zin van het leven in het algemeen en dat van hemzelf in het bijzonder. Over nieuwe schoenen en de maagd Maria. Over ridders met rugpijn en de laatste bus naar Boom. Alleen gewapend met zijn stem en zijn gitaar brengt Jan zijn nieuwe repertoire in de enige echte voorstelling deze zomer.

Met in voorprogramma Thijs Maas

Alsof de dubbel van Hannelore Bedert en Jan Leyers nog niet voldoende is, zal ook de winnaar van de laatste Nekka-wedstrijd , Thijs Maas, als voorprogramma schitteren in het Openluchttheater op 19 juli. Wees er die avond dus op tijd bij om van al dat moois te genieten !

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Hannelore Bedert - Jan Leyers
Datum: 
Zaterdag 19 juli 2014
Locatie: 
Openluchttheater Rivierenhof, Deurne

Reservatie:

Meer over