Festival Dranouter zorgt ervoor dat iedereen zich thuis kan voelen en biedt dit jaar een extra service voor festivalgangers die met hun hond op stap willen.

Steeds striktere regelgeving zorgde ervoor dat we vorig jaar verplicht werden om honden te weren van het festivalterrein in kader van publieksveiligheid. Omdat Dranouter een festival wil blijven waar iedereen zich thuis kan voelen, hebben we beslist om een hondenhotel te installeren. Terwijl de baasjes genieten van het festival krijgen ook de honden een echte festivalformule!

Wat houdt deze formule nu concreet in?

  • Een afgezonderde rustige plek om overdag te verblijven
  • De hond ontvangt zijn eigen festivalticket/ festivalsjaal
  • De hond wordt omringd door een crew van professionelen met ervaring in het hondenhotel
  • De hond geniet van een welkomst pretpakket met gadgets
  • De hond heeft zijn festivalweide waar hij vrij kan lopen
  • De hond krijgt zijn eigen festivalkennel (lees festivaltent)
  • ...

Ben jij de festivalbezoeker die zijn hond niet kan missen en wil genieten van de concerten zonder z’n hond thuis achter te laten? Dan kun je bij ons terecht! Op onze site staat alle informatie omtrent het hondenhotel op Dranouter! Voor alle duidelijkheid, het terrein voor de honden ligt niet vlak bij het festivalterrein. De organisatie heeft beslist om deze opvang te organiseren op een rustige en groene locatie naast het muziekcentrum Dranouter. Deze weide is op wandelafstand van het festivalterrein. Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen en vol = vol dus reserveer alvast je plek. Het hotel biedt enkel opvang tijdens de duur van de concerten, dus geen nachtopvang, wie blijft kamperen kan z’n hond op eigen verantwoordelijkheid wel nog meenemen naar de camping.

Tickets zijn nog steeds beschikbaar in voorverkoop! Check de volledige line up op www.festivaldranouter.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Dranouter
Datum: 
1, 2 & 3 augstus 2014
Locatie: 
Dranouter

Reservatie:

Meer over