Vanaf vandaag kan heel Vlaanderen genieten van de film van de Foute Vrienden. Vorige week ging de film reeds in première in de Kinepolis te Antwerpen Wegens zijn drukke schema nam komiek Steven Goegebeur geen deel aan de film en werd vervangen door Christophe Stienlet. Thomas Smith, Begijn Le Bleu en Jeron Dewulf waren wel present. Ze arriveerden in stijl in hun busje, reden een paar keer om de rotonde om een bewakingsagent speels te verschalken en lieten zich dan gewillig fotograferen.

Later op de avond passeerde er nog meer schoon volk om deze première bij te wonen. Zo spotten we onder anderen de gebroeders Coppens, Saartje Vandendriessche, Anne De Baetzelier, Joke van de Velde en Udo. De heren maakten graag tijd om handtekeningen te zetten en te poseren met fans voor de foto alvorens de zalen vulden om de film te bekijken.

De film zelf is het bekende recept van de Foute Vrienden: elkaar zo ver mogelijk drijven, maar dit keer in het buitenland. Verhaallijnen hoef je niet te verwachten in deze film, noch kwalitatieve hoogvliegers. Christophe Stienlet dient meer dan eens als het pispaaltje wanneer er gespot wordt met zijn verleden als Bartje van Schuif-Af, maar houdt goed stand tussen de andere komieken. Het gaat vaak om platvloerse humor die weliswaar zeker te pruimen valt, maar voornamelijk succes kent bij de schoolgaande jeugd. En met de Paasvakantie in zicht, is dat zeker mooi meegenomen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over