Het worden drukke dagen voor de broers Dimitri Vegas & Like Mike. De MTV EMA’s naderen en MTV heeft intussen de eerste genomineerden voor 'Best Belgian Act' aangekondigd:

  • Dimitri Vegas & Like Mike
  • Stromae
  • Netsky
  • Triggerfinger

Vorig jaar werden Dimitri Vegas & Like Mike verkozen tot de nummer 6 dj’s in de wereld door het toonaangevende magazine DJ Mag. Dit jaar willen de broers een nog hogere ranking halen en krijgen daarbij de steun van bekend en onbekend Vlaanderen. Op Twitter doen onder andere Niels Albert, Sven Nys, Steven Defour, Peter Van de Veire, … een oproep om op het dj-duo te stemmen via djmag.com/top100djs. Stemmen kan nog tot einde van deze week.

Ondertussen bereiden Dimitri Vegas & Like Mike zich, samen met het Tomorrowland-team, voor op twee waanzinnige concerten, op vrijdag 19 en zaterdag 20 december 2014 in het Sportpaleis. Het belooft opnieuw een erg energieke dj-set te worden, met natuurlijk de allergrootste hits als "Mammoth", "Wakanda", “Chattahoochee” en “Find Tomorrow (Ocarina)”, aangevuld met een ongeziene productie, specials effects en de Tomorrowland-spirit.

Tickets voor de concerten in het Sportpaleis zijn beschikbaar vanaf woensdag 10 september om 10u. Waar de ‘Bringing The World The Madness’ tournee na Antwerpen halt houdt, ligt volledig in handen van de fans wereldwijd. Via bringingtheworldthemadness.com kan gestemd worden voor de bestemmingen die Dimitri Vegas & Like Mike zullen aandoen tijdens hun wereldtournee in 2015.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Dimitri Vegas & Like Mike
Datum: 
Vrijdag 19 en zaterdag 20 december 2014
Locatie: 
Sportpaleis, Antwerpen

Reservatie:

Meer over