Vandaag releast Diana Krall haar nieuw album, 'Turn Up the Quiet', waarvoor ze opnieuw samenwerkte met producer en Grammywinnaar Tommy LiPuma (in maart overleden). Op haar ondertussen al dertiende album keert Krall terug naar pure jazz en eert ze de muziek van het Great American Songbook. Dit album komt ze dit najaar voorstellen in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen (24/09) en BOZAR in Brussel (25/09).

Met vijftien miljoen verkochte albums behoort de Canadese Diana Krall met voorsprong tot de meest succesvolle jazzmuzikanten van de voorbije twintig jaar.

De combinatie Diana Krall en België staat traditioneel garant voor volle concertzalen. Twee jaar geleden stond ze in een uitverkochte Henry LeBoeuf in Bozar waar ze het publiek ontroerde met haar virtuoos pianospel, haar sensuele stem, een handvol klassiekers en -bovenal- haar ravissante en zeer innemende verschijning.

De uitmuntende liveperformer zal als vanouds schitteren op 24 september in de Koningin Elisabethzaal, Antwerpen en op 25 september in de BOZAR, Brussel. Beide zalen zijn gekend om een kader dat speciaal ontworpen werd voor dames van haar stand.

Tickets via www.greenhousetalent.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Diana Krall
Datum: 
24 september 2017
Locatie: 
Koningin Elisabethzaal, Antwerpen

Reservatie:

Meer over