Diablo Blvd brengt op 9 mei hun 3e album uit: Follow The Deadlights. In deze ecard vindt u de gelijknamige single.

Na een intens schrijfproces en ettelijke pre-productiesessies werkte de groep opnieuw nauw samen met producer Ace Zec. Het resultaat laat dan ook een band horen die overduidelijk weet wat ze wil. Zo trok Diablo Blvd voor de opnames naar de legendarische ICP studio’s in Brussel en Zec’s eigen Oceanside Studio’s in Oostende. Voor de mix en mastering maakte de band ditmaal gebruik van het Amerikaanse duo Jay Ruston (mix) en Paul Logus (mastering) die eerder al verantwoordelijk waren voor het geluid van o.a. Anthrax, Stone Sour, Meatloaf en Steel Panther.

10 songs lang word je meegenomen op een muzikale trip die metal en heavy rock naadloos in mekaar laat overgaan. Zij die Diablo Blvd kennen, weten dat dit altijd de sound van de band is geweest. Nooit eerder klonk de groep echter zo uitgebalanceerd als op Follow The Deadlights. Met een nieuw label achter hen en een fulltime commitment van alle leden is de tijd meer dan rijp om met deze plaat hun koppositie in de vaderlandse Rock & Metal scene te bevestigen en de band verder te brengen dan ooit tevoren. Are you ready to #Followthedeadlights?

Op vrijdag 9 mei tijdens de eerste editie van hun eigen DIABLO FEST stelt Diablo Blvd de plaat voor in goed gezelschap van bevriende bands Your Highness, King Hiss, The Setup en het Nederlandse Vanderbuyst. Als dat nog niet genoeg zou zijn, is er ook nog een afterparty voorzien. Dit alles vindt plaats in Trix, Antwerpen. Op donderdag 26 juni zijn ze headliner op Graspop Metal Meeting 2014.

Diablo Blvd is Alex Agnew (vocals), Andries Beckers (gitaar, o.a. The Setup), Dave Hubrechts (gitaar, o.a. Meuris), Kris Martens (drums, o.a. Tangled Horns) & Tim Bekaert (basgitaar, o.a. A Brand).

 

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: