Op donderdag 31 juli 2014 zendt 2BE de derde kwalificatieronde van de Europa League uit tussen Club Brugge en Brondby. Deze 42e Europese campagne is meteen de eerste belangrijkste opdracht van het jaar voor Club Brugge, bij wie het vorig jaar niet lukte om zich te plaatsen.

Peter Denruyter, Head of Sports: “Club Brugge is een instituut in het Belgische voetbal. Wanneer wij, als sportdienst en als 2BE daar op de eerste rij kunnen bijzijn moeten we dat doen. Het is een mooie aanvulling bij de Champions League die later in augustus weer exclusief bij 2BE te zien zal zijn. We hopen samen met alle supporters van het Belgische voetbal dat Club een mooi resultaat neerzet”.

Club Brugge begon afgelopen weekend alvast goed aan zijn nieuw Jupiler Pro League-seizoen met een vlotte 0-2 bij Waasland-Beveren. De ploeg lijkt klaar te zijn en zou de Deense ploeg die vorig jaar vierde werd in de Deense hoogste klasse moeten aankunnen. Met Johan Elmander beschikt Brondby alvast over een ervaren spits, al is het goede nieuws voor Club dat Elmander momenteel niet in de selectie zit. Club ontmoet ook een oude bekende op het veld: Michael Almebäck, verdediger en tot voor kort aan de slag bij Club. De aanhang van Brondby is alvast vertegenwoordigd: het “uit”-vak van de Denen was meteen uitverkocht. Er worden 1400 voetbalgekke Denen in Brugge verwacht.

Tom Coninx is ter plekke in het Jan Breydelstadion vanaf 20.10 en ontvangt Aad De Mos voor analyse naast het veld. Het commentaar bij de wedstrijd is van Peter Morren en Marc Degryse, terwijl Hilde van Malderen de lijninterviews doet. Peter Morren zorgt ook op woensdag en donderdag voor voorbereidende reportages voor VTM NIEUWS. Ook de terugwedstrijd op zaterdag 7 augustus 2014 zal live van op de eerste rij te bekijken zijn bij 2BE.

Derde voorronde europa league: club brugge - brondby donderdag 31 juli 2014, live bij 2BE en op 2be.be vanaf 20.10.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over