en kleine 2 jaar terug werd op een druk bijgewoonde persconferentie in aanwezigheid van toenmalig minister van Media Ingrid Lieten en Ann Caluwaerts (Telenet) De Vlaamse Top 10 aan de pers voorgesteld.

Deze MENT-productie wordt wekelijks in een radio- én in een televisieversie geproduceerd en zowel in Vlaanderen als in Nederland uitgezonden. Het was dé boost die de Vlaamse muzieksector nodig had, vooral de continuïteit was daarbij de sterkste troef. Promotie voor de Vlaamse amusementsmuziek, iedere week opnieuw.

Ook 'de poort richting Nederland’ werd door artiesten en muziekuitgeverijen bijzonder gesmaakt. Net dit biedt perspectief op een groeimarkt. Vanaf de start werd ervoor gekozen om op een hoogwaardige technische manier dit programma te produceren om zo de Vlaamse muzieksector het profiel en de uitstraling mee te geven dat ze verdient.

Intussen werd de kleine, gezellige locatie in Oostende ingeruild voor grotere locaties om nog meer Vlamingen de kans te geven de opnames bij te wonen én is er een binnenkort een tweede editie in open lucht.

Dinsdag 29 juli loopt de honderdste editie op MENT TV om 21 uur.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: