Na het buitengewone succes van de Disney Channel-serie Violetta en de razend populaire Europese concerttour, Violetta In Concert, maakt The Walt Disney Company vandaag bekend dat de cast van de TV-serie Violetta terugkeert naar Europa in 2015 voor een nieuwe concerttour: Violetta Live. Violetta Live zal naast Spanje, Italië, Frankrijk en Portugal ook in België en Nederland te zien zijn en wordt vergezeld door de originele leden van de cast van de TV-serie, waaronder Martina Stoessel die de rol van Violetta vertolkt.

In september 2013 ging het eerste concert van de tour Violetta In Concert door in Asunción, Paraguay, waarna zij verder reisde naar Europa met 62 optredens in 15 steden in Spanje, Italië en Frankrijk. Met bijna één miljoen verkochte tickets en meer dan 200 shows in 12 landen kreeg de tour niet zo lang geleden een vervolg in België op 23 augustus 2014 met een exclusieve concert special bij Kinepolis. Dit was een unieke kans voor de fans om een kijkje te nemen achter de schermen van deze live concerttour met hun populaire ster ‘Violetta’ en alle beschikbare bioscoopzalen waren dan ook in een mum van tijd volledig uitverkocht.

Nu het filmen voor het derde seizoen van de televisieserie is begonnen, kan Violetta met recht een hitserie genoemd worden. Over de hele wereld zijn kijkers in de ban van de dramatische wendingen in het tienerleven van de dansende en zingende Violetta die alle uitdagingen aangaat die het leven van een getalenteerde tiener met zich meebrengt. De serie Violetta vertelt het verhaal van een meisje dat onlangs is teruggekeerd naar haar geboortestad Buenos Aires na vele jaren in Europa te hebben gewoond. De serie is nagesynchroniseerd in 15 talen en heeft inmiddels meer dan 40 miljoen kijkers sinds de start van de serie.

Naast de grote populariteit van de televisieserie, kent Violetta ook succes met allerhande merchandising waaronder kledij, briefpapier, accessoires, beautyproducten, speelgoed, elektronica, boeken en tijdschriften. De verkoop van meer dan drie miljoen boeken en één miljoen dagboeken alleen al in Europa, het Midden-Oosten en Azië geven de populariteit van de serie aan. De cast van Violetta heeft ook meerdere platina platen mogen ontvangen met meer dan twee miljoen verkochte cd’s wereldwijd. Daarnaast is Violetta wereldwijd meer dan 350 miljoen keer bekeken op YouTube.

We kunnen al verklappen dat de ticketverkoop voor het concert start op 3 oktober 2014; nog meer informatie vind je vanaf 26 september op de website www.disney.be/violettalive.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over