Wie deze week het weekblad Story koopt, krijgt er als extra de nieuwe ‚Feestival’ single van De Romeo’s gratis bij. Elke lezer krijgt de kans om met een unieke downloadcode ‚Welkom Op Ons Feestival’ van De Romeo’s gratis te downloaden.

Met deze stunt-actie stappen De Romeo’s heel bescheiden in de voetsporen van U2, die sinds vorige week hun nieuwe full-cd gratis weggeven. „Muziek verbindt mensen met elkaar en wanneer je samen zingt ontstaat er iets bijzonders. Vanuit die gedachte hebben we de themasingle ‚Welkom Op Ons Feestival’ gemaakt. Een positief nummer waarmee we iedereen ook echt willen uitnodigen om op 31 oktober naar de eerste editie van ‚Het Feestival Van De Romeo’s’ te komen in de Lotto Arena in Antwerpen. Het lijkt ons gewoon heel tof om straks, met z’n allen op ons ‚Feestival’ dat nummer samen te zingen,” zegt Chris Van Tongelen.

Het nummer ‚Welkom Op Ons Feestival’ wordt ondersteund door een opvallende verhuisclip waarbij De Romeo’s letterlijk hun muzikaal feestje verhuizen. „Klopt. Na vijf succesvolle edities van ‚Het Zingpaleis’ hebben we de Hasseltse Ethias Arena geruild voor de Antwerpse Lotto Arena. Om die verhuis nog wat te accentueren hebben we, een paar weken geleden, een heel feestelijke clip opgenomen waarbij we door heel wat figuranten geholpen zijn bij het verhuizen,” zegt Davy Gilles.

Willy Sommers & Robby Longo

In aanloop naar ‚Het Feestival Van De Romeo’s’ zijn ook de eerste twee namen van de drie gastartiesten bekend gemaakt. Zo zal oude getrouwe en Romeo’s vriend Willy Sommers van de partij zijn, net als de zingende cowboy Robby Longo. „Met Willy hebben we de voorbije maanden heel wat extra mooie tijden mogen beleven. We zijn samen met hem op concerttour gegaan en als 4de gast Romeo was dat een super fijne samenwerking. We hebben Robby gevraagd omdat we heel graag ook de countrymuziek eens aan bod willen laten komen op ons feestje. Robby is de perfecte verpersoonlijking van de country in Vlaanderen en dat komt niet alleen door z’n cowboyhoed maar vooral door de muziek die hij maakt, want die slaat echt aan bij het brede publiek,” zegt Gunther Levi.

Het is de bedoeling dat De Romeo’s met hun gastartiesten samen iets gaan doen tijdens het ‚Feestival’. Over de naam van hun derde muzikale gast doen de heren voorlopig nog angstvallig mysterieus, maar ze verzekeren ons wel dat het om een absolute topartiest gaat wiens naam ze voorlopig nog even stilzwijgen.

De single ‚Welkom Op Ons Feestival’ kan je dus gratis downloaden wanneer je de nieuwe Story koopt die nog tot en met aanstaande maandag 22 september in de winkels ligt. Je komt over deze actie meer te weten op www.storyfm.be

Tickets voor ‚Het Feestival Van De Romeo’s’, voorafgaand met de uitreiking van de ’Story Awards 2014’ kan je reserveren via www.teleticketservice.com of op 070/345.345 (Max. €0,30/Min).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Het Feestival Van De Romeo’s
Datum: 
31 oktober 2014
Locatie: 
Lotto Arena, Merksem

Reservatie:

Meer over