De Romeo's hebben nooit onder stoelen of banken gestoken dat ze van mooie, vlotte en modieuze kledij houden. Zowel privé als tijdens hun optredens lopen Chris, Davy en Gunther er steeds piekfijn en stijlvol bij. Niet alleen de stemmen en de zang zijn van belang, het oog moet ook wat hebben, zullen ze gedacht hebben bij het afsluiten van een samenwerking met Giks Mode. De multimerken winkelketen van West-Vlaamse origine zal voortaan instaan voor de garderobe van de Romeo’s en maken dat ze nog hipper en modieuzer voor de dag komen.

Iedereen opgemerkt!

Giks Mode is een vrij jong maar expansief familiebedrijf dat nu reeds 5 vestigingen telt, in Waregem, Roeselare, Kuurne, Wetteren en Gavere. Volgend jaar staan nog twee openingen gepland, meer bepaald in Gent en Sint-Denijs-Westrem. Giks biedt zowat alle gekende en minder gekende fashion brands aan onder één dak. Een beproefde formule die nog steeds aan bijval wint: strategisch en goed gelegen winkels, vlot bereikbaar, met ruime parking en met een totaalaanbod aan vertrouwde merken voor het hele gezin. De Giks filosofie wordt raak verwoord in hun slogan „Iedereen opgemerkt!”

De klok rond, 7 dagen op 7

Naast de klassieke shopping experience en het traditioneel winkelbezoek hecht Giks Mode ook bijzonder veel aandacht aan de online aanwezigheid. Wie niet kan langskomen tijdens de openingsuren, heeft nu de mogelijkheid om de klok rond online te shoppen of om online een bestelling in een Giks winkel te laten klaarleggen. Ook de Giks Facebook pagina trekt elke dag honderden nieuwe fans aan. Wegens deze bijval werd zelfs een heuse Giks Fandag in het leven geroepen. Stefaan Allemeersch van Giks Mode gelooft zeer sterk in de online aanvulling op de materiële winkelpunten. Hij verwacht dat online shopping op relatief korte termijn 5 à 10% van de omzet kan uitmaken.

Met De Romeo’s in zee

Giks Mode was reeds langer van plan om zijn zichtbaarheid en aanwezigheid gevoelig op te drijven en om een extra dynamische uitstraling aan het bedrijf te geven. Na een eerder toevallig contact met de Romeo’s rijpte de idee om op vlak van kledij te gaan samenwerken met de razend populaire groep. Zowel de Romeo’s als Giks Mode spreken een brede en nagenoeg identieke doelgroep aan, van jong tot oud. Vaak zijn hele gezinnen fan van de Vlaamse topgroep, en het zijn net diezelfde gezinnen die zich aangesproken voelen door het Giks concept. Voortaan zullen de Romeo’s zowel op het podium als tijdens hun actes de présence in een Giks outfit verschijnen.

De Romeo’s zijn alvast enthousiast over de nieuwe samenwerking, zoals blijkt uit deze officiële reactie van Vlaanderens populairste ambiancegroep:

Het is altijd fijn winkelen bij Giks Mode. Er hangt niet alleen een gezellige winkelsfeer, ook het ruime mode assortiment en het kledingaanbod zijn er enorm. Je hebt er keuze uit de meest toonaangevende merken zoals S. Oliver, Jack & Jones, Mexx en nog veel meer. Stuk voor stuk merken waar wij ons goed in voelen. Net zoals wij met De Romeo’s voor alle leeftijden optreden, biedt Giks betaalbare mode aan voor alle leeftijden. Van kids tot volwassenen, met steeds de nieuwste mode aan de scherpste prijzen. We zijn ervan overtuigd dat onze eigen fans ook hun gading zullen vinden bij Giks Mode. Neem zeker een kijkje op www.giksmode.be !

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over