Van maandag 20 tot donderdag 23 oktober 2014 staan opnieuw enkele kritische bruidjes samen met hun – vaak nóg kritischere – familie en vrienden te popelen om hun trouwjurk uit te kiezen of opnieuw te passen. Ultramodern, klassiek lang, speels kort of sexy met open rug: verkoopsters Gaïana & Véronique en Isabelle & Belle zien alle stijlen de revue passeren in een nieuwe week van De Jurk.

Aflevering 9 op maandag 20 oktober 2014 om 20.35

Een bruidsjurk kies je niet alleen. Maaike uit Gent vertrouwt op de raad van haar hartsvriendinnen Elisabeth en Faylinn. Maar hun smaak lijkt toch wat te verschillen. Valerie uit Nijlen heeft haar mama en schoonmama meegenomen voor advies. Mama is echter moeilijk te overtuigen, waardoor de zoektocht een moeizame start neemt. Anouk uit Mechelen wil haar jurk customizen, maar twijfelt tussen een split en een sluier. Nu alleen nog haar jury overhalen...

Aflevering 10 op dinsdag 21 oktober 2014 om 20.35

De West-Vlaamse Ann kan eindelijk trouwen. Eerst kwam er een huis, dan een kindje, maar nu is het dus tijd voor haar jurk. En die mag schitteren. Saar uit Wervik heeft niet ver gezocht naar haar verloofde. Ze kennen elkaar al van toen ze nog in de wieg lagen. Haar mama, schoonmama en zus laten hun tranen de vrije loop als ze Saars jurk zien. Katrien uit Antwerpen werd ten huwelijk gevraagd op de Empire State Building in New York, een onvergetelijke gebeurtenis. Haar ideale jurk heeft ze alvast gevonden, maar tijdens een tweede pasbeurt krijgt Katrien de schrik van haar leven. Om haar trouwjurk op lengte te brengen, moet de schaar erin.

Aflevering 11 op woensdag 22 oktober 2014 om 20.35

Aanstaande bruid Sara uit Kessel-Lo neemt haar 3 zussen en mama mee bij die belangrijke zoektocht. Ze weet precies wat ze wil: een jurk met bandjes, zeker geen bustier. Gaïana denkt er echter het hare van... De West-Vlaamse Britt kiest voor een sexy jurk met een open rug. Dat is niet voor iedereen weggelegd. De Afrikaanse Rebecca komt terug om haar gekozen jurk te passen. Ze hoopt dat ze niet te veel is aangekomen. Vriendin Marta waakt alvast streng over Rebecca’s dieet.

Aflevering 12 op donderdag 23 oktober 2014 om 20.35

Aanstaande bruid Mina is zeventien. Binnen enkele maanden kan ze eindelijk trouwen met haar geliefde Masoud uit Dubai. Ze zoekt een exclusieve prinsessenjurk voor haar koninklijk feest, dat eveneens in Dubai zal plaatsvinden. Want Mina houdt van ‘the big things’. Lien uit Bredene wil ook een unieke jurk. Zij laat er één op maat maken in het atelier van La Sposa. Vandaag komt ze voor het eerst passen. Hopelijk vindt oma de jurk niet té kort! En de Oost-Vlaamse Sandra laat haar tranen de vrije loop bij het zien van haar jurk. Zij is klaar voor haar grote dag.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over