Alle vier de albums in jubileumjaar ook verkrijgbaar op LP

Misschien wist je het nog niet. Misschien had je het nieuws gewoon gemist. Maar ontken niet dat je ergens al wel voelde dat 2015 geen normaal jaar is. Geen wonder! Dit is het jaar van de viering van het Super Decennium. De Jeugd Van Tegenwoordig bestaat tien jaar.

“Komt Dat Zien! Ontrafel Het Mysterie! Tien Jaar Hoogtepunten In Eén Enkele Avond!

Een fenomenaal allesomvattend optreden in de Heineken Music Hall op 11 juni is inmiddels al uitverkocht. Maar de heren zijn de lulligste niet: een dag later, op 12 juni volgt een tweede HMH concert, waarvoor de kaartverkoop inmiddels is gestart (klik hier voor tickets). Onder de titel ‘X – Viering van het Super Decennium’ zal De Jeugd haar grootste hits tot nu toe spelen en de favoriete tracks uit de live shows.

MAAR ER IS MEER... Vandaag maken onze helden bekend dat hun rijke oeuvre in zijn geheel op vinyl verschijnt. Ja, je leest het goed: alle vier de albums in een exclusieve luxe uitgave op 180 grams vinyl voor jouw luisterplezier.

"Hoor De Woordenkunst Van De Groeven Spatten!”

Vanaf 27 februari is het album ‘Parels voor de Zwijnen’ exclusief verkrijgbaar bij de Plato winkels. Het perfecte excuus om het prachtige land van onze noorderburen op te zoeken, niet?

Het vinyl verschijnt in beperkte oplage en zal niet worden bijgedrukt. ‘Parels voor de Zwijnen’ was in 2005 het eerste album van De Jeugd. Op deze klassieker staan onder meer de doorbraakhit ‘Watskeburt?!’, ‘Voorjekijkendoorlopen’ en ‘De Stofzuiger’.

"Vinyl Is Als Vinyl. Woorden Turks"

De volgende albums ‘De Machine’ (2008), ‘De Lachende Derde’ (2010) en “Ja, Natúúrlijk!” (2013) verschijnen later dit jaar eveneens op het zwarte goud.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: