Nu de vijf Blind Getrouwd-koppels stuk voor stuk een leuk trouwfeest achter de rug hebben, is het tijd voor de volgende stap: de huwelijksreis. Op een mooie, rustige locatie kunnen ze eindelijk even onder hun tweetjes zijn, zonder nieuwsgierige familie of vrienden in de buurt en vooral: zonder de zenuwen die gepaard gingen met de vraag “Naast wie zal ik in de trouwzaal staan?”.

Mike en Marjoleins eerste dag samen verliep als een droom. Hun verwachtingen zijn dan ook erg hoog gespannen. Zullen ze dit kunnen aanhouden in Fuerteventura?

Lieve voelde zich niet aangetrokken tot Aljosja en vraagt zich in Marbella luidop af of dat nog zal komen. Wat buiten kijf staat, is dat ze erg goed kunnen praten en dat ze bereid zijn eraan te werken. Op reis schrikken de twee al snel, maar in goede of slechte zin?

Damiano en Wendy hebben heel wat te bespreken op reis, en dat doen ze dan ook. Wendy is immers onzeker en weet nog steeds niet goed wat Damiano van haar vindt. Ze is dan ook vastberaden antwoorden te krijgen in Gran Canaria.

Ondanks het feit dat Tim en Esther (nog) niet verliefd zijn - sowieso geen must voor dit experiment - doen ze op Lanzarote toch iets erg romantisch om mekaar te tonen dat ze er echt voor willen gaan, en dat ze blij zijn met hun match.

Toon en Frie tot slot, vieren in Tenerife dat ze al 48 uur getrouwd zijn. De twee ontdekken aan de lopende band gelijkenissen tussen hen, en al snel wordt een band gesmeed.

De afleveringen van Blind Getrouwd zijn live en uitgesteld te bekijken via vtm.be en de VTM-app.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over