Nog even geduld en De Grietjes pakken uit met een nieuwe single. Het debuut van De Grietjes (Sprong in het maanlicht) deed het meer dan uitstekend. De song kreeg enorm veel airplay, stond 11 weken in de Vlaamse Top 10 en behaalde een mooie 2e plaats.

Ondertussen hebben de drie dames al op heel wat plaatsen ambiance gebracht. Ze verzorgden al tientallen optredens, stonden in feesttenten, op festivals, in hotels, op de zeedijk, op bedrijfsfeesten, in VIP lounges enz.. zowel live on tape als met hun geweldige live band.

En met een repertoire waarin toppers als Hé lekker beest, Blank of zwart, Ik wil je, Banger hart, Vonken en vuur, 7 anjers 7 rozen, Love me just a little bit more, Stop in the name of love en Blame it on the boogie voorkomen, is ambiance gegarandeerd!

Nu het zomerseizoen is afgelopen blikken De Grietjes tevreden terug en zijn ze helemaal klaar om een nieuwe single op het publiek los te laten. Het wordt een gloednieuw nummer waar ze zelf ook aan meegeschreven hebben.

Silvy De Bie, die Evi Goffin al een tijdje verving, zal naast Isabelle A en Anneke van Hooff deel blijven uitmaken van De Grietjes en Evi definitief vervangen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: