Elk jaar kunnen filmfans doorheen Europa hun favoriete film kiezen via de EFA People’s Choice Award. Wanneer de European Film Academy zijn leden uitnodigt, Europa’s grootste filmsterren, regisseurs, acteurs en actrices, om de European Film Awards bij te wonen, dan zet de People’s Choice Award de mensen in de schijnwerper waarvoor de films gemaakt worden: het publiek. De stemming van dit jaar is gestart – stem nu en win de kans om winnaars en genomineerden te vervoegen bij de prijsuitreiking in Riga!

Winnaars uit het verleden waren onder meer films als Pedro Almodóvars Volver, Roberto Benigni’s La Vita E Bella, Jean-Pierre Jeunets AMÉLIE, Fatih Akins Gegen Die Wand en Danny Boyle’s Slumdog Millionaire. In 2013 ging de EFA People's Choice Award naar La Cage Doree (The Gilded Cage) van Ruben Alves.

Filmfans kunnen hun stem uitbrengen via de officiële website: http://www.europeanfilmawards.eu/en_EN/peopleschoiceaward en een trip winnen naar de 27ste European Film Awards op zaterdag 13 december 2014 in Riga, Europese Culturele Hoofdstad 2014!

De winnaar van de EFA People’s Choice Award 2014 zal op het podium aangekondigd worden tijdens de European Film Awards Ceremonie op 13 december in Riga. Ernst & Young, één van de wereldwijd toonaangevende professionele dienstverleners blijft de Officiële Tabulator, die de stemprocedures goedkeurt en de winnaar bevestigt.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over