Vlaams-Brabander Bart Anneessens Cops is wat men noemt een 'buitenbeentje'. De 24-jarige jongeman uit Sint-Pieters-Leeuw behaalde zijn diploma economie aan de Universiteit van Leuven, studeerde dit jaar internationale betrekkingen aan de prestigieuze Londense universiteit Oxford, heeft politieke ambities, organiseert schlagerfeesten én staat sinds vorig jaar ook zelf op het podium! Na eerdere singles met o.a.Trisha, De Pitaboys en recent nog met Steve Tielens, wist deze ambitieuze kerel nu ook niemand minder dan Danny Fabry te strikken voor een duet. Danny Fabry & Bart Anneessens Cops pakken uit met een Nederlandstalige versie van 'My Little Lady', de klassieker én wereldhit waarmee The Tremeloes in 1968 ook in België een nummer 1-hit scoorden. De tandem Fabry - Anneessens Cops doet met hun ambiancevol nummer nu al een gooi naar de titel van 'dé après-ski hit van 2018'!

"Een single mogen opnemen met Danny Fabry, is echt een droom die uitkomt", aldus Bart Anneessens Cops. "Danny behoort al meer dan 45 jaar tot de absolute top in Vlaanderen en schreef met zijn hits een stevig stuk Vlaamse muziekgeschiedenis. Ik kijk nog altijd vol bewondering toe hoe hij ambiance kan brengen tijdens elk optreden en de zaal, of tent, steeds in vuur en vlam zet. Hopelijk kunnen we dat met onze single 'My Little Lady' ook vaak doen. Volgens mij wordt het een regelrechte après-ski hit!", zo zegt Bart.

"Bart is een 'speciale' gast", zegt Danny Fabry met de glimlach. "Ik ken hem al jaren als een gepassioneerde organisator en sinds kort staat hij ook zelf op het podium. Enkele maanden geleden kwam hij op kousenvoeten op me af en vroeg of ik eventueel een nummer wou opnemen met hem. Ik heb beginnende artiesten altijd gesteund en geholpen waar ik kon, dus ging ik met plezier in op zijn vraag. Ik wou al een tijdje iets doen met 'My Little Lady' van The Tremeloes en aangezien Bart graag een ambiancevol nummer wou, met het potentieel een echte après-ski hit te worden, heb ik voorgesteld om hier vol voor te gaan, en zo geschiedde!", besluit Danny.

‘My Little Lady', van Danny Fabry & Bart Anneessens Cops is HIER verkrijgbaar op iTunes en kan u HIER beluisteren op Spotify!

Volg Danny Fabry HIER op Facebook

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: