Drie dagen lang staat Dagelijkse Kost helemaal in het teken van stoofvlees-friet: gisteren shopte Jeroen Meus zijn ingrediënten bijeen van Dé Vlaamse Klassieker en vandaag maakt hij dan dit topgerecht. Om de 1000e aflevering van Dagelijkse Kost in de verf te zetten, riep Jeroen de voorbije weken iedereen op om deze klassieker zelf klaar te maken op zondag 1 maart. Die dag heeft hij omgedoopt tot Nationale Stoofvlees-frietdag en trekt hij rond in Vlaanderen waar ze de klassieker serveren. In de uitzending van 1 maart ziet de kijker hiervan een verslag en blikt Jeroen ook op een bijzondere manier terug op vijf jaar Dagelijkse Kost en 1000 afleveringen. Iedereen kan zijn foto's nog altijd delen via Facebook en Twitter, #stoofvleesfriet. Meer dan 18 000 surfers hebben inmiddels aangegeven mee te doen zondag.

  • Dagelijkse kost- Jouw Vlaamse Klassieker, op zaterdag 28 februari om 19.35 uur op Eén.
  • Dagelijkse kost- Jouw Vlaamse Klassieker, op zondag 1 maart om 20.00 uur op Eén.

Zo blikt Jeroen zelf al eens kort terug op die vijf jaar:

" Ik heb in die vijf jaar Dagelijkse kost heel veel leuke momenten meegemaakt natuurlijk. Maar wat ik erg leuk vond, was de fanfare voor mijn verjaardag en ook toen ik in de uitzending kon aankondigen dat ik papa werd, was voor mij wel een heel mooi en intens moment."

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: