Na een spannende finale op “Genk on stage” is de winnaar van XITE Zoekt Reporter bekend: het creatieve duo Laurins Dursin en Ludo Lhoest maken voortaan naast Kortrijk en de catwalks ook de festivals onveilig.

Beiden getekend bij Dominique Models en beiden gefascineerd door social media, begonnen ze hun eigen YouTube-kanaal. In "Lau&Ludo" tonen ze hun leven: zo zagen hun volgers Lau’s acteertalenten in “Sunny days” de nieuwe clip van Armin van Buuren of zijn dansmoves met exclusieve beelden van Nike’s SS18 show. Het creatieve duo neemt de volledige productie in handen en maakt zelfs hun eigen muziek. Laurins &Ludo grijpen de kans die XITE bood met beide handen. “XITE is voor ons de opportuniteit om op grotere schaal te doen wat we graag doen: mensen entertainen!”

Lau & Ludo slepen niet alleen een jaarcontract bij XITE in de wacht, ze krijgen ook een smartphone met Orange-jaarabonnement en dankzij Beerens b2cars.be rijden zij de hele zomer in de XITE Mini naar de festivals. Eerste stop: het Summerfestival - wie graag een lift van hen krijgt, mag dat @XITEBE laten weten.

Over XITE
XITE zendt als muziekvideo brand 24/7 de populairste muziekvideo’s uit. De muziekzender is actief in Nederland, België, Duitsland en Qatar. XITE vind je op Telenet kanaal 44, Orange 36 en xite.be/live.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over