Sensatie van festivalzomer speelt extra concert!

Oscar And The Wolf is het pareltje dat Crammerock als laatste naam toevoegt aan de reeds schitterende affiche voor de komende 24ste editie. Op zaterdag 6 september speelt Oscar And The Wolf een late-night show. De groep rond Max Colombie is zonder discussie dé Belgische doorbraak van 2014. De schitterende tweede plaat breekt alle verkooprecords en alle zaaloptredens in het najaar waren in een mum van tijd uitverkocht. Goed nieuws dus voor de fans die naast een ticket grepen of de wervelende shows in Werchter of Pukkelpop gemist hebben.

Deze laatste naam is een mooie kers op de taart voor het Crammerock-festival dat eerder al 50 mooie namen aankondigende en kan uitpakken met onder meer Ms Lauryn Hill, The Hives, Arsenal, Hooverphonic, Milow en Dizzee Rascal.

Wat een jaar is Oscar And The Wolf aan het beleven: tweede cd Entity overal goed ontvangen, prima concert op Werchter, daarna even goed op de Lokerse feesten, en vorige week afsluiter in een bomvolle Marquee op Pukkelpop. De grote doorbraak van Oscar and the Wolf is een feit: met 'Princess' en 'Strange Entity' scoorde Max Colombie de voorbije maanden twee stevige radiohits van wereldniveau.

Op het album ‘Entity’ stuurt Max Colombie zijn band Oscar and the Wolf trefzeker weg uit het vakje ‘folkpop’. De hunkerende tot smachtende songs drijven nu meer dan ooit op donkere, sensuele r&b-grooves en sluiten perfect aan bij de huidige tijdgeest.

Affiche volledig: meer dan 50 acts op 3 podia!

Met Oscar & The Wolf als laatste toevoeging telt het programma van Crammerock intussen meer dan 50 artiesten. Het festival vindt plaats op 5 en 6 september in Stekene. Op vrijdag 5 september ontvangt Crammerock o.a. Ms. Lauryn Hill, Arsenal, Dizzee Rascal, The Subs en Admiral Freebee. Op zaterdag 6 september staan o.a. The Hives, Hooverphonic, Milow, Buffalo Tom, Oscar & The Wolf, Channel Zero, School Is Cool en Wilkinson op het programma.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Crammerock 2014
Datum: 
5 en 6 september 2014
Locatie: 
Stekene

Reservatie:

Meer over