Wegens een conflict met agenda’s zal het concert van zaterdag 16 mei 2015 in Antwerpen uitgesteld worden naar zondag 7 juni 2015. Olly Murs heeft de volgende boodschap voor zijn fans vrijgegeven:

“Helaas moeten we door conflicterende agenda’s het concert van 16 mei in Antwerpen uitstellen. Het goede nieuws is dat we al een nieuwe datum hebben gevonden: zondagavond 7 juni. Ik hoop dat jullie er nog steeds kunnen bij zijn, ik kijk er naar uit om jullie allemaal te zien! Veel liefs, Olly xx”

De fans die er in 2013 in de Ancienne Belgique bij waren, weten hoe opwindend de optredens van Olly Murs zijn. De Britse singer-songwriter stelde er toen zijn derde langspeler “Right Place Right Time”, met de hitsingles ‘Troublemaker’, ‘Army of Two’ en ‘Dear Darlin’ voor.

Olly verdiende zijn sporen bij de X-factor UK, tourde met One Direction en Robbie Williams en begon zijn carrière met de mega-hits ‘Please Don’t Let Me Go’, ‘Heart Skips A Beat’ en ‘Dance With Me Tonight’.

Op 24 november 2014 verscheen “Never Been Better”, het vierde studio-album van Murs. Zopas werd daaruit zijn tweede single gelanceerd, “Up”, een duet met superster Demi Lovato. De video voor “Up” werd al meer dan 24 miljoen keer bekeken. Ontdek hem via: https://www.youtube.com/watch?v=29GWMT0GB6s

Tickets voor het verplaatste concert van 16 mei 2015 blijven geldig voor de nieuwe datum. Wie er niet kan bij zijn op 7 juni 2015, krijgt zijn kaarten terugbetaald. Tickets worden terugbetaald via het voorverkooppunt waar ze werden aangekocht en dit tot en met vrijdag 24 april 2015.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Olly Murs
Datum: 
Zondag 7 juni 2015
Locatie: 
Lotto Arena, Antwerpen

Reservatie:

Meer over