Clouseau zal dit weekend niet optreden in Bree (Vostertfeesten op zaterdag 23/08) en Kortenaken (Boerenrock op zondag 24/08) omwille van de aanhoudende rugproblemen van frontman Koen Wauters. Ook op Radio 2 Zomerhit zullen ze niet kunnen optreden. Clouseau hoort bij de vier finalisten om met Laatste Keer bekroont te worden tot het beste nummer uit de populaire Vlaamse muzieksector van het afgelopen jaar. Kris Wauters zal naar Blankenberge afzakken om Clouseau te vertegenwoordigen op de feestelijke finale.

Koen ging afgelopen dinsdag door zijn rug waardoor Clouseau al Tien Om Tegen De Sterren Op Te Zien noodgedwongen moest annuleren en is helaas nog niet in staat om een 2u durend optreden af te werken. Broer Kris Wauters: “Heel erg jammer maar er is niets aan te doen. Gezondheid gaat voor. Het is volgens mij nog maar de tweede keer in de hele carrière van Clouseau dat we een optreden moeten cancelen”.

Koen wordt nu intensief behandeld om zo snel mogelijk klaar te zijn om de overige concerten af te werken.

Online stemmen voor Zomerhit 2014 kan nog tot morgenavond 20u. Bij aanvang van de live-uitzending wordt er gestreden voor de overwinning van deze prestigieuze award via SMS voting. Herbekijk hier de oproep van Koen en Kris om te stemmen voor Laatste Keer via de website van Radio 2 en één!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: