Drie spetterende Chippendales®-shows op het programma om deze gure herfstdagen ietsje heter te maken. Vanavond in het Kursaal Oostende, morgen in een uitverkochte Stadsschouwburg in Antwerpen en zaterdag 13 december in het Hasseltse Ethias Theater.

Niet getreurd voor wie dit jaar niet van de partij kan zijn, want de begeerlijke mannen kondigen alvast aan dat ze ook volgend jaar naar ons land afzakken! Met hun splinternieuwe 'Get Lucky 2015 Tour' tekenen ze opnieuw present in Antwerpen en Oostende!

Al vele jaren op rij vertroetelen de stoere, sexy Chippendales® hun (voornamelijk vrouwelijke) fans. Het recept? Sensuele danspassen, uitgekiende choreografieën en ophitsende muziek, samengevoegd tot één kolkend geheel, waarbij de toeschouwers nauw betrokken worden. Met de licht erotische shows weten de Chippendales® het uitzinnige publiek als geen ander in vervoering te brengen.

Ze verwennen de Belgische dames in 2015 twee dagen op rij! Op vrijdag 23 oktober brengen de binken van Chippendales® hun 'Get Lucky' show in de Antwerpse Stadsschouwburg. Op zaterdag 24 oktober doen ze dat in het Kursaal in Oostende. Twee opwindende dagen, met entertainment van de bovenste plank! Tickets voor beide shows zijn nu beschikbaar!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Chippendales
Datum: 
Vrijdag 23 Oktober 2015
Locatie: 
Stadsschouwburg, Antwerpen

Reservatie:

Meer over