Brit Floyd is terug! De grootste Pink Floyd tribute band ter wereld komt terug in 2018 met een spectaculaire ‘45th Anniversary’ tournee rond ‘The Dark Side of the Moon’, het iconische Pink Floyd album uit 1973. Goed nieuws voor de Belgische fans, want de band houdt ook halt in ons land. Op zaterdag 20 oktober 2018 komt Brit Floyd naar het Kursaal in Oostende.

Met meer dan 45 miljoen verkochte exemplaren en door velen aanschouwd als het beste rock album aller tijden, is 'The Dark Side of the Moon' een psychedelisch meesterwerk dat de rockcultuur stevig door elkaar schudde en er tevens voor gezorgd heeft dat Pink Floyd en zijn bandleden een onsterfelijke status verwierven. Tijdens deze tournee zal Brit Floyd klassiekers spelen uit ‘The Dark Side of the Moon’ in combinatie met nummers uit ‘Wish You Were Here’, ‘Animals’, ‘The Wall’, ‘The Division Bell’ en vele andere albums.

Brit Floyd is uitgegroeid tot een waar fenomeen, algemeen beschouwd als ’s werelds meest fantastische Pink Floyd live tribute. Tot in het kleinste detail bouwen ze minutieus de Division Bell-tournee uit 1994 na, compleet met een verbluffende lichtshow, een enorm cirkelvormig scherm, bezwerende verlichting, lasers, opblaas-accessoires en theaterstukken. Tijdens een Brit Floyd-show benadert de échte fan als nooit tevoren de ultieme live-ervaring van een Pink Floyd-concert.

Op zaterdag 20 oktober houdt de nieuwe tournee halt in het Kursaal Oostende. Tickets voor dat concert zijn beschikbaar vanaf vrijdag 15 december om 11u. Er op tijd bij zijn is de boodschap, want hun vorige Belgische passages waren steevast tot de nok uitverkocht!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Britt Floyd
Datum: 
Zaterdag 20 oktober 2018
Locatie: 
Kursaal Oostende

Reservatie:

Meer over