Wie is Miss België 2015? Daar hebben Stefan en Kristof Boxy het raden naar. Hoe het mooiste meisje van ons land eruitziet, weten ze evenmin. Tijd dus om Annelies Törös wat beter te leren kennen. De broers koken tussen 20 vrouwen in bikini, leren zelf defileren én mogen exclusief aan de zijde van o.a. Annelien Coorevits in de jury van Miss België zetelen. Mooie dames keuren en hen onderwerpen aan een spervuur van vragen: een kolfje naar hun hand.

Kristof en Stefan ontmoeten Annelies in haar ouderlijk huis, waar ze met haar mama en zus woont. De chefs zien meteen van wie Annelies haar schoonheid heeft geërfd. Met hun gezond ontbijt met kastanjes en verse peertjes uit eigen tuin weten ze meteen te scoren. De Boxy’s worden vervolgens rondgeleid in Annelies’ knalroze prinsessenkamer boordevol schoenen en parfum.

Van de prinsessenkamer trekt het trio naar de fitness, waar Annelies wekelijks vertoeft. De chefs willen niet onderdoen en trainen ijverig mee. Next stop is een bikinishoot met de kandidaten voor Miss België 2016. Voor ze aan de slag gaan, leert Annelies de broers hoe ze op een elegante manier moeten defileren. Tijdens de shoot bereiden ze voor het eerst een lunch te midden van 20 schaars geklede dames. Ook Annelies moet op de foto. Boxy & Boxy helpen haar de juiste galajurk te kiezen.

De volgende afspraak volgt enkele maanden later op de generale repetitie van de nieuwe Miss België-verkiezing. De Boxy’s mogen hoogst uitzonderlijk mee in de jury zetelen en bepalen wie Miss België 2016 wordt. “Jij bent een hippietype”, “Je bent een beetje overdressed” of “Van waar die uitdagende outfit?”: Boxy & Boxy nemen geen blad voor de mond. Wie is volgens hen een waardige opvolgster van Annelies Törös?

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over