Twintig albums staan er al op het conto van Bonnie Raitt. Met ‘Dig In Deep’ als meest recente langspeler trekt de Californische blues mama sinds 2016 de baan op. Live verkeert ze nog altijd in topvorm. Na een schitterende passage in het Koninklijk Circus in juni ‘16, kunnen fans van Raitt’s authentieke roots- en bluesmuziek zich opnieuw opmaken voor een wervelend concert in het meest gezellig outdoor theater van het land. Op woensdag 25 juli staat Bonnie Raitt in OLT Rivierenhof in Deurne (Antwerpen). Tickets voor dit concert zijn te koop vanaf vrijdag 23 februari om 12u30 via livenation.be en proximusgoformusic.be.

Raitt’s carrière houdt inmiddels al bijna vijftig jaar stand. De roodharige zangeres klinkt nog altijd even vitaal en dynamisch als in haar begindagen. Raitt’s grote doorbraak naar het brede publiek kwam er begin jaren ’90 met haar Grammy bekroonde albums, 'Nick of Time' en 'Luck of the Draw', en hits "Something To Talk About" en "I Can’t Make You Love Me". Die inmiddels legendarische songs, en werk uit haar recente albums ‘Slipstream’ (bekroond met haar 10e (!) Grammy Award, en meer dan een kwart miljoen verkochte exemplaren) en ‘Dig in Deep’, brengt Bonnie Raitt samen met haar fantastische rootsrockband op 25 juli in OLT Rivierenhof.

Special guest is Jon Cleary. De pianoman met soulvolle stem is sinds jaar en dag de muzikale rechterhand van Bonnie Raitt in haar band. Twee sublieme artiesten op één avond dus!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Bonnie Raitt
Datum: 
Woesdag 25 juli 2018
Locatie: 
OLT Rivierenhof, Antwerpen

Reservatie:

Meer over