Vandaag brengt Bonni zijn eerste single ‘Be The One’ uit. Bonni eindigde 3de in ‘The Voice Van Vlaanderen 2017’ in het team van Koen Wauters. Hij is 20 jaar en woont in Antwerpen. Zijn stemkleur doet denken aan Shawn Mendes en Sam Smith. De zomerse dance beat van ‘Be The One’ voelt aan zoals die van Lost Frequencies.

Dankzij ‘The Voice’ ontdekte Bonni dat muziek schrijven echt zijn ding is. Tijdens zijn auditie zong hij ‘The Man Who Can’t Be Moved’ van The Script. Bekijk Bonni’s auditie hier.

LUISTER HIER NAAR ‘BE THE ONE’

In de tussentijd heeft Bonni niet stilgezeten. Hij startte met het schrijven van eigen nummers. Met zijn platencontract bij Universal Music Belgium kan zijn carrière nu echt van start gaan. Vandaag wordt dan ook zijn eerste single ‘Be The One’ uitgebracht.

  • Bonni heeft zelf meegeschreven aan de single die geproduceerd werd door Youssef Chellak (bekend van Safi & Spreej & Tourist Le MC).
  • “Zalig gewoon, zalig, ik weet dat iedereen Bonni in zijn team zou willen en ik kan zeggen dat hij bij team Koen hoort, dus ik heb daar hoge verwachtingen voor”Koen Wauters
  • “Als The Voice een fictiereeks was, dan speelde Bonni de rol van Ed Sheeran.”Newsmonkey
  • “Jij hebt een basistalent, met dat speciale randje in je stem”Alex Calier

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over