Joanne Shaw Taylor stelt niet één maar vier keer haar nieuwste album 'Wild' voor in België en Luxemburg. Het album kwam uit op 30 september 2016 en is nu al een klassieker!

'Joanne is a superstar in waiting’ - aldus Joe Bonamassa.

Nog maar net 30 is ze, en toch heeft Joanne Shaw Taylor al een carrière waar elke doorgewinterde bluesmuzikant jaloers op zou zijn. De Britse groeide op op een muzikaal dieet van Stevie Ray Vaughan, Albert Collins en Jimi Hendrix en werd op haar 16de opgepikt door Dave Stewart (Eurythmics). Wat volgde waren honderden concerten en festivals over heel de wereld, maar liefst 6 studio-albums en een stapel British Blues Awards en internationale erkenningen.

Eind maart is ze te bewonderen in de verschillende concertzalen.Na haar vorige passage in De Roma (ondertussen alweer twee jaar geleden) bleef een volle zaal verdwaasd achter: een overweldigende stem, schroeiende gitaartechniek en ongelofelijke songs maken van Joanne Shaw Taylor een van de interessantste bluesartiesten van de laatste paar decennia. Joe Bonamassa, John Mayall en Stevie Wonder zijn al fan, nu u nog!

23.03.2017

De Roma, Antwerpen

Verkoop via ticketmatic.com

24.03.2017

CC Opderschmeltz, Dudelange

Verkoop via opderschmelz.lu

26.03.2017

CC Zomerloos, Gistel

Verkoop via cczomerloos.be

27.03.2017

Spirit of 66, Verviers

Verkoop via ticketmaster.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: